Beşiktaş Taraftarından beIN Sports’a Bülent Yıldırım Tepkisi

12.08.2021 - 14:06

Beşiktaş Taraftarından beIN Sports’a Bülent Yıldırım Tepkisi

Yeni sezon kadrosunu resmi olarak açıklayan beIN Sports, bu kez Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti. Bülent Yıldırım’ın beIN Sports’ta yer almasını istemeyen Beşiktaş taraftarı, sosyal medyada beIN Sports iptal çağrısı yaptı.

Tüm spor kanalları yeni sezon öncesinde kadrosunu ve programlarını yavaş yavaş izleyicilerle paylaşıyor. Türkiye’deki en geniş içeriklerden birine sahip beIN Sports da yeni sezon kadrosunu geçtiğimiz saatlerde resmi olarak paylaştı. Yapılan paylaşım, en çok Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti.

beIN Sports İptal Çağrısı


Hakem kadrosunda Deniz Çoban ve Lale Orta ile birlikte Bülent Yıldırım’ı açıklayan beIN Sports, Türk televizyonlarında ilk kez üç hakemli bir programa imza atacak. Trio adındaki bu program, daha başlamadan tartışmaları beraberinde getirdi.

Beşiktaş taraftarı, Bülent Yıldırım’ın hakemliğinin son senesinde yönettiği Galatasaray-Beşiktaş maçı yüzünden beIN Sports ekranlarında olmaması gerektiğini savundu. beIN Sports’u tarafsız olmamakla da suçlayan taraftarlar, Bülent Yıldırım’ın ayrılmaması durumunda aboneliklerinin iptal edileceğini açıkladı. Kısa süre içerisinde de #beINSportsBeşiktaşlı tagı gündeme oturdu.

beIN Sports Yeni Sezon Kadrosu Resmiyet Kazandı


Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken Bülent Yıldırım’ın yanı sıra Deniz Çoban ve Lale Orta ile Süper Lig’deki pozisyonları mercek altına alacak beIN Sports, yeni sezon kadrosunu da resmi olarak açıkladı. 

Birçok yeni isme yeni sezon kadrosunda yer veren beIN Sports’un konuyla ilgili Twitter’dan yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Yine heyecanlı bir macera. Herkesin içinde bir kıpırdanma var. Her an her şey olabilir. Sporun güzelliği de burada. Beklentiler bir tarafta, sonuçlar bir tarafta… Nedenler kadar nasıllar da önemli. Göründüğü gibi olmayabilir. Bazen daha yakından bakmak gerek. Enine boyuna düşünmek, her ihtimali görmek… Her şey değişiyor, dönüşüyor. Herkes zafer istiyor. Rekabet bu işin lezzeti. Kazanmak ya da kaybetmek hepsi bu işin parçası. Centilmenlik, dostluk, daima fair play… Bunlarla keyif katlanıyor. Son ana kadar mücadele. Şartlar sürekli değişiyor. Sonucu kestirmek mümkün değil. İzleyeceğiz, konuşacağız, yorumlayacağız, tartışacağız. Son güleni birlikte göreceğiz.