669'uncu Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri DMAX’te

12.08.2021 - 09:29

669'uncu Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri DMAX’te

5-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 669'uncu Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri, DMAX ekranlarından sporseverlerle buluşacak. Organizasyon öncesinde bir tanıtım yayınlayan DMAX, ilerleyen yıllarda da yağlı güreş yayınlarına devam edecek.

NTV Spor’un kapanması sonrasında Türkiye’de yayın hayatına başlayan DMAX, spor yayıncılığı açısından henüz tam anlamıyla beklentileri karşılamış değil. Teniste Grand Slam finalleri, Türkiye’de gerçekleşen tenis organizasyonları ve birkaç özel boks maçını ekranlara taşıyan DMAX, yağlı güreş yayınlarına devam edeceğini açıkladı. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni ekranlara getiren DMAX, 669'uncu Elmalı Yağlı Güreşleri’ni de yayınlayacağını sporseverlerle paylaştı. 5-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek organizasyonu, DMAX ekranlarından takip edebilirsiniz.

669'uncu Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri İçin Geri Sayın Başladı


DMAX Twitter hesabından yapılan açıklamayla 669'uncu Elmalı Yağlı Güreşleri’nin DMAX ekranlarında olacağı açıklandı. DMAX’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

669'uncu Tarihi #Elmalı Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı. Haydi bre pehlivan!


Orhan Okulu’nun 6 Yıllık Serisi 2019’da Bozuldu


2013 yılında Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde şampiyonluk unvanını Ali Gürbüz’den alan Orhan Okulu, 2019 yılına kadar seriyi devam ettirdi. 6 yıl üst üste organizasyonu birinci bitiren Orhan Okulu’nun serisini ise 2019 yılındaki şampiyonlukla Ali Gürbüz bozdu. 

2020 yılında pandemi sebebiyle gerçekleştirilemeyen organizasyonda favori, son şampiyon Ali Gürbüz. Organizasyonda son finalist İsmail Balaban ve 6 kez üst üste bu organizasyonu birinci bitiren Orhan Okulu gibi isimler de yer alacak.

Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri Hakkında


Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden 9 yıl daha eski olan Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri, her yıl Antalya’nın Elmalı ilçesinde düzenlenmektedir. Geçtiğimiz yıl birçok spor organizasyonu gibi pandemi sebebiyle iptal edilen organizasyonun bu yıl 669’uncusu gerçekleştirilecek. 1352 yılından bu yana düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ni, DMAX ekranlarından takip edebileceksiniz.

5-6 Eylül tarihleri arasında Bilgehan Demir’in sunumuyla sporseverlerle buluşacak 669'uncu Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ni, şifresiz olarak DMAX ekranlarından izleyebilirsiniz.