Kontra Programının Yeni Kadrosu Belli Oldu

11.08.2021 - 23:48

Kontra Programının Yeni Kadrosu Belli Oldu

Haber Global’in sevilen futbol programlarından Kontra’nın yeni sezon yorumcu kadrosu belli oldu. Ali Eren Beşerler, Serkan Balcı ve Engin Baytar yorumlarıyla Onur Tuğrul’a Kontra programında eşlik edecek.

Geçtiğimiz yıl Uğur Karakullukçu, Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık’tan oluşan kadrosuyla dikkat çeken Kontra programı, 2021/22 sezonunda farklı bir kadro ile futbolseverlerin karşısına çıkacak. Onur Tuğrul’un sunumuyla futbolseverlerin huzuruna çıkacak Kontra kadrosunda Ali Eren Beşerler, Serkan Balcı ve Engin Baytar yer alacak.

Serdar Ali Çelikler ve Uğur Karakullukçu Vole ile Anlaştı


Geçtiğimiz sezon Kontra kadrosunda yer alan Serdar Ali Çelikler ve Uğur Karakullukçu, Vole ile birlikte Haber Global ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkıyordu. Bu iki isim Vole ile yeniden anlaştı ve Vole dışında herhangi bir kanalda çıkmayacaklarını açıkladı. 

İki ismin Vole ile anlaşmasının ardından Haber Global’in sevilen programı Kontra kadrosunun yeniden şekilleneceği biliniyordu. Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul, yaptığı paylaşımla yeni kadroyu açıkladı. 

Şimdi Aynı Takımda Kontraya Çıkıyorlar


Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul, Kontra’nın yeni sezon kadrosunu kişisel Twitter hesabından paylaştı. Yeni sezonda Engin Baytar, Ali Eren Beşerler ve Serkan Balcı’nın kadroda yer alacağını belirten Tuğrul, eğlenceli bir sezonun kendilerini beklediğini vurguladı.

Milli formayı giydiler, 3 büyüklerde şampiyon oldular. Şimdi aynı takımda “Kontra’ya” çıkıyorlar. İşte Haber Global Onur Tuğrul’un sunumuyla Kontra Pazar kadrosu; Beşiktaş’ın 100. yıl şampiyonluğunun mimarlarından Ali Eren Beşerler, Fenerbahçe’nin iki şampiyonluğuna enerji katan adam Serkan Balcı, Galatasaray’ın iki şampiyonluğuna yürek koyan yıldız Engin Baytar… Kontra Pazar, Pazar 00.00’da Haber Global’de.



Kontra Programının Youtube Yayını da Olacak


Geçtiğimiz sezon Youtube’dan canlı yayınlara imza atarak dikkat çeken Kontra’nın bu sezon da Youtube yayınlarına devam etmesi bekleniyor. Pazar 00.00’daki ilk programı, Haber Global ekranlarıyla birlikte Kontra Youtube kanalından da izleyebileceksiniz.