Roma-Raja Casablanca Hazırlık Maçı Şifresiz Tivibu Spor’da

11.08.2021 - 20:28

Roma-Raja Casablanca Hazırlık Maçı Şifresiz Tivibu Spor’da

Yaz aylarını sessiz geçiren Tivibu Spor, Cumartesi günü Roma ile Raja Casablanca arasındaki hazırlık maçını naklen yayınlayacağını duyurdu. 14 Ağustos Cumartesi 21.45’teki mücadeleyi, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Trabzonspor’un muhtemel rakibi Roma, yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına devam ediyor. Avrupa Konferans Ligi ile sezonu açacak olan Roma’nın son hazırlık maçı ise Tivibu Spor ekranlarında olacak. Cumartesi günü 21.45’teki Roma-Raja Casablanca karşılaşmasını, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Trabzonspor’un Muhtemel Rakibi Roma

Yeni sezon öncesinde Jose Mourinho ile anlaşan Roma’nın son hazırlık maçı, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Roma-Raja Casablanca mücadelesini yayınlayacağını duyuran Tivibu Spor, konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi Roma, hazırlık maçında Raja Casablanca ile karşı karşıya geliyor!



Roma Olaylı Hazırlık Maçını Farklı Kaybetti


Geçtiğimiz hafta TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanan Real Betis-Roma hazırlık maçına oynanan oyundan ziyade gösterilen kırmızı kartlar damga vurdu. Maçı 8 kişi tamamlayan Roma’da teknik direktör Jose Mourinho da oyundan atıldı. Son yıllarda oynanan en gergin hazırlık maçı olarak tarihe geçen bu mücadeleyi, Real Betis 5-2 kazandı.

Transfer döneminde Tammy Abraham’ı kadrosuna katması beklenen Roma’nın son hazırlık maçına ideal kadroyla çıkacağı tahmin ediliyor.

Casablanca Sezonu 2’nci Sırada Tamamladı


Geçtiğimiz ay sona eren Fas Botola Pro’yu ikinci sırada tamamlayan Casablanca, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Son yıllarda Afrika dışında maç yapmayan Casablanca, Roma hazırlık maçıyla bu durumu değiştirecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu öncesinde son hazırlık maçına çıkan Roma ile Fas Botola Pro temsilcisi Raja Casablanca arasındaki hazırlık maçını, Cumartesi günü 21.45’ten itibaren şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.