beIN Sports’un Yeni Sezon Kadrosu ve Yayınlayacağı Programlar Belli Oldu

11.08.2021 - 20:56

beIN Sports’un Yeni Sezon Kadrosu ve Yayınlayacağı Programlar Belli Oldu

beIN Sports’un yeni sezon kadrosu netlik kazandı. Yeni sezonda farklı bir kadro ile ekran karşısına çıkacak beIN Sports, program sayısını da arttırıyor.

Hürriyet’in haberine göre beIN Sports’un yeni sezon kadrosu ve yayınlayacağı programlar belli oldu. beIN Sports, kanallarında yayınlanan ve geçen sezon toplamda 15 olan program sayısını bu sezon 35'in üzerine çıkaracak. Platform, yeni sezonda başarılı ekran kadrosunu Volkan Demirel, Feyyaz Uçar, Hikmet Karaman ve Ali Gültiken ile genişletecek. beIN Sports HD1, beIN Sports HD2, beIN Sports HD3 kanalları artık içeriklerine göre konumlandırılmaya başlanacak. beIN Sports Haber, yeni yorumcuları ve genişletilmiş kadrosuyla günün her saatinde en güncel haberleri izleyicileriyle buluşturacak.

Süper Lig Özel Programlarının Sayısı Artıyor


Her Süper Lig maç akşamında futbol heyecanı beIN Sports ekranlarında olacak. Yaklaşık 5 saat sürecek Süper Lig program maratonu Güntekin Onay’ın sunuculuğunu yaptığı ve Tugay Kerimoğlu, Feyyaz Uçar ile Volkan Demirel’in yorumlarıyla eşlik ettiği beIN Süper Lig ile başlayacak ve karşılaşmaların bitimiyle yine beIN Süper Lig ile devam edecek. Ardından Türk televizyon tarihinde bir ilk olan Trio ile günün pozisyonları; Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban’ın bakış açılarından değerlendirilecek.

Süper Lig yayın maratonu; maçların teknik analizlerini izleyicilerle buluşturan, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Hikmet Karaman ve Burcu Kapu’nun yer aldığı Z Raporu ile Pazartesi günleri ise İsmail Şenol ve Tamer Tuna’nın yer aldığı beIN Teknik programı ile devam edecek. Ayrıca her Perşembe Süper Lig maçlarının tartışıldığı Santra programı ve her Salı sona eren haftanın maçlarının değerlendirildiği Final programı da seyirciyle buluşacak. Süper Lig’de forma giyen farklı isimlerin de konuk olacağı Süper Hikayem de, 2021-2022 sezonunda beIN Sports ekranlarında olacak.

Yeni Programlar beIN Sports’ta


beIN Sports, bu sezon yeni programlara da imza atacak. Barış Gerçeker’in hazırladığı ve futbolu istatistiksel yönüyle bambaşka bir açıdan bizlere taşıyan İstatistik Bankası ilk dikkat çekici program olacak.

İzleyicilerin, haftanın en dikkat çekici pozisyonlarını hem bir kalecinin hem de bir forvet oyuncusunun gözünden değerlendirmelerini sağlayacak Kaleci&Golcü bir başka yeni program olarak beIN Sports aboneleriyle buluşacak.

Futbolu, üç farklı kuşağın, üç farklı ama eğlenceli bakış açısından gören Kuşak Çatışması ve Ali Ferahbot’un sunduğu, tanınmış radyo sesleri Cem Arslan, “Hopdedik” Ayhan Güngör ve Doğan Öncel’in yer aldığı bir spor eğlence programı olan Bi’ De Bana Sor, bu sezon beIN Sports ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan dikkat çekici programlar arasında yer alıyor.

Murat Caner ile Uğur Meleke’nin ekranlara taşıdığı beIN Manşet gibi sevilen ve klasikleşen programların yanı sıra Gökhan Telkenar’ın sunduğu ve motor sporları odaklı Garaj ve tenise dair tüm gelişmeleri, yenilikleri izleyicileriyle buluşturan ve Ulaş Çan ile Berceste Şeber’in hazırladığı beIN Tenis gibi farklı ve renkli içeriklere sahip yeni programlar da bu yıl beIN Sports’ta yer alacak. 

Banu Yelkovan da beIN Sports’ta


Yeni programlarla birlikte kadrosunu güçlendiren beIN Sports, Banu Yelkovan’ı kadrosuna kattı. Ayrıca yeni kadroda; Zeynep Özdemir, Altan Aksoy, Burcu Kapu ve Serkan Akcan gibi isimler yer aldı.

beIN Sports’un Tüm Programları


Yeni sezonda kanal içeriğine göre program yapacak olan beIN Sports, tüm programlarını açıkladı. İşte yeni sezon beIN Sports programları;

beIN SPORTS HD1 (Süper Lig)

beIN Süper Lig-Güntekin Onay, Tugay Kerimoğlu, Feyyaz Uçar, Volkan Demirel

beIN Manşet-Murat Caner, Uğur Meleke 

beIN Teknik-İsmail Şenol, Tamer Tuna 

Santra-Ali Okancı, Ali Gültiken, Tolga Zengin

Final-Ali Okancı, Ali Gültiken, Tolga Zengin

Trio-Deniz Çoban, Lale Orta, Bülent Yıldırım 

Z Raporu-Burcu Kapu, Hikmet Karaman

Süper Lig Yolu-Turgay Keskin, Tunç Kayacı

Sanal Direktör-Erdem Bitik, Raşit Altun

Taraftar-Alper Berber

Gamer-Can Önduygu, Tugay Kosova

Futbolun Şehirleri-Barbaros Çidal

Muhabir Masası-(beIN muhabirleri tarafından dönüşümlü olarak sunulacak)

Bi’ De Bana Sor-Ali Ferahbot, Cem Arslan, “Hopdedik” Ayhan Güngör, Doğan Öncel

Kaleci & Golcü-Ali Gültiken, Tolga Zengin 

Kuşak Çatışması-Tunç Kayacı, Raşit Altun, Mert Yüksektepe 

Süper Hikayem 

Spor ve Sağlık 

Farklı Açı 

İstatistik Bankası

Sporun Mabetleri

beIN SPORTS HD2 (Avrupa Futbolu)

Avrupa’dan Futbol-Ali Emre Dedeoğlu, Mustafa Doğan

Avrupa’dan Futbol Panorama-Ali Emre Dedeoğlu, Mustafa Doğan

beIN SPORTS HD3 (Basketbol)

EuroLeague Maç Önü/Maç Sonu-(Didem Gürser, Ali Emre Dedeoğlu, Osman Sakallıoğlu, Seyhan Şaşko dönüşümlü olarak sunacak)

beIN EuroLeague-İsmail Şenol, İhsan Bayülken, Hakan Demirel

Taktik Tahtası-İsmail Şenol, İhsan Bayülken

beIN SPORTS HABER

Garaj-Gökhan Telkenar 

Lig Merkezi-Burak Ölmez, Tunç Kayacı, Olcay Çakır

Skor-Erdem Bitik, İlker Yağcıoğlu, Altan Aksoy

Gün Ortası-Roksan Kunter, Bülent Timurlenk

Spor Gecesi-Elif Gökalp, Serkan Akcan

Spor Gecesi Hafta Sonu-Seyhan Şaşko, Raşit Altun

Dünyadan Spor-Cihan Erduran, Bülent Timurlenk

Yeni Gün-Sine Çakır, Hakan Güleç

Yeni Gün Hafta Sonu-Yonca Oskay, Banu Yelkovan

beIN Tenis-Ulaş Çan, Berceste Şeber  

Kaynak: Hürriyet