Real Betis-Roma Hazırlık Maçı TRT Spor’da

06.08.2021 - 22:01

Real Betis-Roma Hazırlık Maçı TRT Spor’da

TRT Spor hazırlık maçı yayınlarına Real Betis-Roma mücadelesiyle devam ediyor. Real Betis-Roma hazırlık maçını, 7 Ağustos Cumartesi 23.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yaz aylarında birçok futbol maçını ekranlara taşıyan TRT Spor, hazırlık maçı yayınlarını iki güçlü ekibin mücadelesiyle sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon La Liga’nın son haftalarında çıkışa geçen Real Betis ile Jose Mourinho yönetiminde ne yapacağı merak konusu olan Roma karşı karşıya geliyor. Real Betis-Roma mücadelesini, Cumartesi 23.00’ten itibaren TRT Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Real Betis 5 Hazırlık Maçının 2’sini Kazanabildi


Yeni sezon öncesinde İngiliz ekipleriyle 3 maç yapan Real Betis, toplam 5 hazırlık maçı oynadı. Bu karşılaşmaların 2’sini kazanan Real Betis, 3 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Temmuz ayının ortasında hazırlık maçlarına başlayan Real Betis, Leeds United’ı 3-2 mağlup etmesiyle dikkat çekti. Son oynanan hazırlık maçında Almeria ile karşılaşan Real Betis, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Roma Hazırlık Maçı Kaybetmedi


Yeni sezonda Jose Mourinho ile daha iddialı olmak isteyen Roma, toplam 7 hazırlık maçı yaptı. Kendi seviyesinin aşağısında 5 takımla oynayan Roma, bu 5 mücadeleyi de kazandı. Sevilla ve Porto maçları ise beraberlikle sonuçlandı.

Jose Mourinho yönetiminde ligde en kötü ihtimalle ilk 4 hedefi koyan Roma, UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme turu öncesinde son hazırlık maçına Real Betis önünde çıkacak.

Trabzonspor’un Muhtemel Rakibi Roma


UEFA Avrupa Konferans Ligi temsilcilerimizden Trabzonspor, Molde’yi elemesi durumunda Roma’nın rakibi olacak. Trabzonsporlu taraftarlar da muhtemel rakipleri Roma’yı TRT Spor ekranlarında izleme şansı yakalayacak.

La Liga’da bu sezon yine ilk 6 hedefleyen Real Betis ile Jose Mourinho hamlesiyle tüm dünyanın performansını merakla beklediği Roma arasındaki bu keyifli geçmeye aday hazırlık maçını, Cumartesi 23.00’ten itibaren naklen TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.