Rıdvan Dilmen %100 Futbol Programıyla TRT Spor’da

06.08.2021 - 12:34

Rıdvan Dilmen %100 Futbol Programıyla TRT Spor’da

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Rıdvan Dilmen, yeni sezonda TRT Spor ekranlarında olacağını açıkladı. %100 Futbol programıyla ekranlara dönecek olan Rıdvan Dilmen’e Erbatur Ergenekon eşlik edecek.

NTV Spor ve NTV ekranlarında %100 Futbol programıyla dikkat çeken Rıdvan Dilmen, yeni sezonda TRT Spor’da olacağını açıkladı. %100 Futbol programıyla bu kez TRT Spor ekranlarında futbolseverlerine karşısına çıkacak Rıdvan Dilmen’e eşlik edecek isimse Erbatur Ergenekon oldu.

Rıdvan Dilmen Yorumculuğu Bıraktığını Açıklamıştı


Uzun yıllar NTV Spor ve NTV ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Rıdvan Dilmen, yaşadığı sorunlar sebebiyle yorumculuğu bıraktığını açıklamıştı. %100 Futbol programında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Rıdvan Dilmen, yaklaşık 1 sezon sonra ekranlara TRT Spor ekranlarında geri dönüyor.

Yeni Sezonda TRT Spor’da Sizlerleyim


Rıdvan Dilmen, Twitter hesabından TRT Spor ekranlarında olacağını açıkladı. “Yeni sezonda TRT Spor’da sizlerleyim” diyen Rıdvan Dilmen’in %100 Futbol programı dışındaki TRT Spor programlarında da yer alabileceği tahmin ediliyor.



%100 Futbol TRT Spor’da


Rıdvan Dilmen’in paylaşımının ardından TRT Spor Twitter hesabından da bir paylaşım yapıldı. Yeni sezona damga vuracak bir program ile girileceğini belirten TRT Spor, %100 Futbol programının artık TRT Spor’da olduğunu takipçileriyle paylaştı.

%100 Futbol" TRT Spor'da! TRT Spor yeni sezona damga vuracak bir program ile giriyor. Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon ile %100 Futbol yeni sezonda TRT Spor ekranlarında. Futbolun referans programı, devre arası ve maçların bitiminde karşınızda olacak.




%100 Futbol'un Üçüncü Sunucusu


İlk yıllarda Güntekin Onay ile birlikte bu programa imza atan Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay’ın beIN Sports’a geçmesinin ardından Murat Kosova ile %100 Futbol programına devam etmişti. Uzun yıllar hem NTV’de hem de NTV Spor’da futbolseverlerin karşısına çıkan Rıdvan Dilmen, bu kez Erbatur Ergenekon ile %100 Futbol programına imza atacak.