Barcelona-Juventus Joan Gamper Kupası Finali TRT Spor’da

06.08.2021 - 22:06

Barcelona-Juventus Joan Gamper Kupası Finali TRT Spor’da

Joan Gamper Kupası finalinde iki dev kulüp karşı karşıya geliyor, TRT Spor mücadeleyi futbolseverlerle buluşturuyor. Barcelona-Juventus Joan Gamper Kupası final maçını, 8 Ağustos Pazar 22.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden dev kulüpler hazırlık maçlarında karşı karşıya geliyor. Joan Gamper Kupası hazırlık turnuvası finalinde ise Barcelona ile Juventus kozlarını paylaşacak. Messi ile yollarını ayırmasının ardından yeni sezonda neler yapacağı merak konusu olan Barcelona ile Allegri yönetiminde sezona hazırlanan Juventus arasındaki bu keyifli mücadele, TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Barcelona-Juventus Joan Gamper Kupası finalini, Pazar 22.30’da TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Barcelona’da Gündem Messi’nin Ayrılığı


Yeni sezon öncesinde Lionel Messi’yi memnun etmek için çaba sarf eden Barcelona, umduğunu bulamadı. Messi ile finansal sebeplerden dolayı yollarını ayıran Barcelona’nın bu boşluğu nasıl dolduracağı merak konusu.

Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizen ve tempolu bir oyun oynayan Barcelona’da Yusuf Demir, Depay ve Griezmann’ın birçok hazırlık maçında olduğu gibi Juventus karşılaşmasında da forma giymesi bekleniyor.

Juventus’ta Takım Yeni Bir Araya Geldi


İtalya Serie A’nın Avrupa’daki birçok ligden yaklaşık 1 hafta daha geç başlaması, Juventus’un hazırlıklarını biraz daha ağırdan almasını sağladı. Euro 2020’de forma giyen isimler, geçtiğimiz günlerde kampa katıldı. Bu sebeple henüz iki hazırlık maçı yapan Juventus’un hızını önümüzdeki haftadan itibaren arttırması bekleniyor.

Monza ve Cesena ile karşılaşan Juventus’un Barcelona karşısına nasıl bir 11’le çıkacağı merak konusu. Öte yandan takıma yeni katılan isimlerin bu mücadelede de forma giymesi beklenmiyor.

Geçtiğimiz Sezon Şampiyonlar Ligi Gruplarında İki Ekip Karşı Karşıya Gelmişti


Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev ve Ferencvaros ile aynı grupta yer alan Barcelona ve Juventus iki enteresan maç oynamıştı. İtalya’daki mücadeleyi 2-0 kazanan Barcelona, iç sahada rakibine 3-0 mağlup olmuştu.

Yeni sezonda neler yapacağı merak konusu olan Barcelona ile Allegri yönetiminde yeniden şampiyonluk hedefleyen Juventus arasındaki bu mücadeleyi, Pazar 22.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.