Euroleague 2022/23 Sezonundan İtibaren S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

06.08.2021 - 12:28

Euroleague 2022/23 Sezonundan İtibaren S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

Saran Group, Euroleague yayın haklarını satın aldığını duyurdu. Euroleauge karşılaşmaları 2022/23 sezonundan 2024/25 sezonu sonuna kadar S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta basketbolseverlerle buluşacak.

Dünyanın dört bir yanında spor müsabakalarını sporseverlerle buluşturan Saran Group, Euroleague ile anlaşma imzalayarak dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Eurocup ve Euroleague özelinde imzalanan bu anlaşmayla birlikte mücadeleler, 2022/23 sezonundan itibaren S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta olacak. Bir başka deyişle; Euroleague bu yıl son kez Digiturk platformunda yer alacak.

S Sport Plus bu gelişmeyi twitter hesabından da duyurdu.




2021/22 Sezonundan İtibaren Eurocup, 2022/23 Sezonundan İtibaren Euroleague


Anlaşma kapsamında Eurocup maçları bu yıldan itibaren S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta olacak. Euroleague maçlarının ise önümüzdeki sezondan itibaren S Sport kanallarında yer alacağı açıklandı.

İlginin her geçen gün biraz daha arttığı Euroleague’in yayın haklarını satın alan Saran Group’un ilerleyen günlerde farklı sürprizlere imza atması bekleniyor.

En Önemli Spor Organizasyonlarını Sporseverlerle Buluşturuyoruz



Anlaşma sonrasında açıklama yapan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, en önemli spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturduklarını dile getirdi.

Türkiye’de en önemli spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturuyoruz. Bugün, Euroleague ile yapmış olduğumuz iş birliğiyle Avrupa’nın en üst düzey basketbol turnuvalarını ülkemizdeki basketbolseverlerle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm sporseverlere, bulundukları her yerde ulaşmak ve her zaman en kaliteli spor içeriklerini sunma hedefimiz doğrultusunda, premium spor içeriği yelpazemizi genişletmek de bizi ayrıca memnun ediyor. Bu vesileyle, ülkemizi temsil eden başarılı takımlarımız Anadolu Efes ve Fenerbahçe’ye Euroleague’de başarılar diliyorum.

Euroleague Basketbol CEO’su Jordi Bertomeu ise “önümüzdeki birkaç sezonda Saran Group’un Avrupa'nın en iyi basketbolunun yeni yuvası olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Saran, Türkiye'de sürekli büyüyen Euroleague ve Eurocup topluluklarına harika karşılaşmalar ve yüksek kaliteli prodüksiyonla hizmet etmeye devam edecek. Saran'ın Euroleague’in saha dışı felsefesi ve değerleriyle de tamamen uyumlu olması sebebiyle iş birliğimizin bunun çok ötesine geçeceğine eminim” şeklinde konuştu.

S Sport Plus’a üye olmak ve birçok spor organizasyonunu dilediğiniz her yerde kesintisiz bir şekilde izlemek için buraya tıklayın.