Molde-Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme Maçı A Spor’da

05.08.2021 - 21:45

Molde-Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme Maçı A Spor’da

Molde ile Trabzonspor arasındaki rövanş maçının adresi belli oldu. Molde-Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme turu rövanş maçını, 12 Ağustos Perşembe 19.00’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezondan itibaren Trabzonspor’un hazırlık maçlarını ekranlara taşıyan A Spor, bu sezon Trabzonspor’un Avrupa’daki macerasını da futbolseverlerle buluşturuyor. Geçtiğimiz hafta Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Molde maçını yayınlayan A Spor, rövanşı da ekranlara taşıyacağını açıkladı. Molde-Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme Turu rövanş maçını, Perşembe günü 19.00’dan itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Molde Geriden Gelmeyi Başardı


İlk maçın büyük bir bölümünde etkili bir oyun oynayamayan Molde, karşılaşmada 3 kez geri düşmesine rağmen Trabzonspor’u yakalamayı başardı. Sadece 6 şut çekebilen ve 3 isabetli şutla maçı tamamlayan Molde, Trabzonspor kalesine 3 gol atarak rövanş için avantajı elde etti.

İlk yarıda sadece %38 ile topla oynayabilen ve rakip kaleye gitmekte zorlanan Molde, iç sahada Trabzonspor’u mağlup edip Roma ile eşleşmek istiyor.

Oyun Üstünlüğü Skora Yansımadı


Trabzon’da oynanan ilk maça beklentilerin aksine oldukça tempolu bir oyunla başlayan Trabzonspor, baskılı oyununu gole de dönüştürdü. Rakibe az fırsat verdiği ilk yarıda buna rağmen kalesinde gol gören Trabzonspor, ikinci yarıda da aynı oyunu sürdürmeye çalıştı.

İkinci yarının başında Vitor Hugo ile öne geçen Bordo Mavililer, Brynhildsen’i bir kez daha durduramayınca 2-2 ile son 20 dakikaya girdi. 74’üncü dakikada Djaniny ile skoru 3-2’ye taşıyan Trabzonspor, 85’te Hussain’in golüne engel olamayınca sahadan 3-3 ile ayrıldı. 90+3’te Bakasetas’ın kaçırdığı penaltı ise maçın adeta özetiydi.

Trabzonspor Play-Off Turunu İstiyor


Oyun olarak Molde’den üstün görünen Trabzonspor, Norveç deplasmanında kazanması durumunda adını play-off turuna yazdıracak. Maçın beraberlikle tamamlanması durumunda ise uzatma dakikaları izleyeceğiz.

İstekli oyununu ikinci maça da taşıması beklenen Trabzonspor ile Norveç’in son yıllardaki en istikrarlı ekibi Molde arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme turu rövanş mücadelesini, Perşembe 19.00’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.