Saran Group Çekya ve Slovakya’da Hizmet Verecek

05.08.2021 - 21:28

Saran Group Çekya ve Slovakya’da Hizmet Verecek

Saran Group, Çekya ve Slovakya’da hizmet veren CME ile anlaşma imzaladı. Bu anlaşmayla birlikte CME’nin Slovakya ve Çekya’da yayın yapan TV Nova’nın yeni spor içerikleri Saran Group tarafından tahsis edilecek.

Birçok yayın hakkını elinde bulunduran Saran Group, Türkiye dışında da aktif olmayı sürdürüyor. Saran Group, şimdi de Çekya ve Slovakya’daki sporseverleri sevindirecek bir anlaşmaya imza attı. CME’ye ait Nova Group ile anlaşma imzalayan Saran Group, birçok içeriği Çekya ve Slovakyalı sporseverlere ulaştıracak. 

Mevcut iki kanalı bulunan Nova Group, geçtiğimiz aylarda iki kanal için daha lisans almıştı. Saran Group ile yapılan anlaşma Nova Sport’un yeni kanallarını kapsıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi, Bundesliga, La Liga, Serie A başta olmak üzere birçok premium spor içeriği CME’ye ait olan Nova Group bünyesinde yer alan Nova Sport 3 ve Nova Sport 4 kanallarında sporseverlerle buluşacak.

Bu Anlaşma Sayesinde İzleyicilerimize En Özel Futbol Mücadelelerini İzleteceğiz


İstanbul’da imzalanan anlaşma sonrasında CME CEO’su Didier Stoessel açıklamalarda bulundu. Ortaklığın izleyiciler için oldukça önemli olduğunu belirten Stoessel, şu ifadeleri kullandı:

Saran Group ile ortaklığımız bizim için olduğu kadar izleyicilerimiz için de büyük öneme sahip. Pay TV segmentinde fark yaratmanın en önemli araçlarından biri de premium spor içeriği sunmaktır. Bu iş ortaklığı, izleyicilerimize piyasadaki en önemli futbol haklarından bazılarını sunarak CME'nin Çekya ve Slovakya'daki konumunu büyük ölçüde iyileştirecektir.

Çekya ve Slovakyalı Premium İçerikleri Sunmaktan Mutluluk Duyuyoruz


Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sadettin Saran’ın açıklamalarında öne çıkan kısımlar şu şekildeydi:

30 yılı aşkın süredir uluslararası federasyonlar ve liglerle işbirliği içindeyiz. Dünyanın birçok ülkesinde 1,5 milyardan fazla kişiye, en önemli spor organizasyonlarını ulaştırıyoruz. Şimdi de CME ile yapmış olduğumuz ortaklıkla Çekya ve Slovakyalı sporseverlerle premium spor içeriklerini TV Nova Sport kanallarında buluşturacak olmaktan ve bunu da yeni ortaklığımız ile gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.