6-7-8 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

05.08.2021 - 21:19

6-7-8 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Fransa Ligue 1’in başlayacağı 6-7-8 Ağustos tarihlerinde birçok müsabaka da şifresiz olarak ekranlara gelecek. Haftanın öne çıkan müsabakalarını ve şifresiz maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü önce olimpiyatlarda kadın futbolunda altın madalyayı veriyoruz. Ardından rotamız Fransa ve Portekiz oluyor.

05.00 İsveç-Kanada: Her zaman yüksek potansiyele sahip olan İsveç, bu potansiyelini bu kez iyi futbola dönüştürdü. Olimpiyatların tartışmasız en iyi futbolunu oynayan İsveç, Kanada karşısında altın madalya peşinde. Saat 05.00’teki bu dev maç, Eurosport ve TRT Spor ekranlarında. 

22.00 Monaco-Nantes: Ligue 1’in açılış maçında Monaco’nun konuğu Nantes. Hafta içi Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda hazır bir görüntü veren Monaco’nun Nantes karşısında neler yapacağının yanıtı beIN Sports 2 ekranlarında verilecek.

22.15 Sporting-Vizela: Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Sporting, açılış maçında ligin yeni ekiplerinden Vizela’yı konuk ediyor. Ligin ilk haftasında bu eğlenceli geçmeye aday mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününe basketbolda altın madalyayı vererek başlıyoruz. Sonrasında futbolda altın madalya veriyor ve son olarak soluğu İngiltere’de alıyoruz.

05.30 Basketbol Erkekler Altın Madalya: Henüz yarı final maçları oynanmadı ama beklentiler Luka Doncic önderliğinde yola devam eden Slovenya’nın ABD karşısına çıkacağı yönünde. Diğer yandan Avustralya ve Fransa’dan biri veya ikisi de finale çıksa keyif açısından ciddi bir değişim olmayacak. Bu keyifli finali, Eurosport ve TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

14.30 Brezilya-İspanya: Erkek futbolunda altın madalya sahibini buluyor. Buraya gelene kadar çok gösterişli bir oyun oynamayan Brezilya ve İspanya’nın bu keyifli kapışmasının adresi, Eurosport ve TRT Spor.

19.15 Leicester City-Manchester City: Community Shield sahibini buluyor. FA Cup şampiyonu Leicester City ile geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Manchester City arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe UFC ile başlıyor ve Fransa Ligue 1 maçlarıyla devam ediyoruz. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

05.00 Derrick Lewis-Ciryl Gane: UFC’de haftanın mücadelesinde Lewis ile Gane karşı karşıya gelecek. Unvan maçında favori Gane ama Lewis de son oynadığı maçlarda kolay lokma olmadığını kanıtladı. Lewis-Gane mücadelesini, S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

16.00 Nice-Reims: Nice ve Reims’in sezon içinde ne kadar eğlenceli olacakları şüpheli ama Galtier’nin Lille’i şampiyon yaptıktan sonra sürpriz bir şekilde Nice’e geçmesi en azından ilk hafta özelinde bu maçı eğlenceli hâle getiriyor. Nice-Reims mücadelesini, beIN Sports 4 ekranlarından takip edebilirsiniz.

18.00 Metz-Lille: Son şampiyon Lille, Metz deplasmanında sezonu açıyor. Süper Kupa maçında PSG’yi mağlup etmesine rağmen çok iyi bir görüntü çizmeyen Lille’in yeni sezondaki ilk maçını, beIN Sports 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


A Spor ekranlarından Cuma günü 21.00’de Adana Demirspor-Beşiktaş hazırlık maçı naklen yayınlanacak

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olimpiyatların tüm heyecanı şifresiz olarak yaşanacak. Ayrıca Cumartesi 20.00’de Ankaragücü-Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı, TRT Spor’da olacak.
Tivibu Spor ekranlarında Club Brugge-Cercle Brugge, St Liege-Antwerp ve Anderlecht-Seraing FC mücadeleleri şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

FIBA U18 Avrupa Challenger: TBF TV Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.