S Sport Plus “YILLIKLOCA” Koduyla 139.99 TL

03.08.2021 - 17:14

S Sport Plus “YILLIKLOCA” Koduyla 139.99 TL


Türkiye’nin en başarılı spor yayıncılarından S Sport Plus, yeni sezon öncesi ilgi çekici bir kampanyaya imza attı. S Sport Plus’a “YILLIKLOCA” koduyla üye olan sporseverler, 1 yıl boyunca birçok spor organizasyonunu 139.99 TL’ye izleme şansı bulacak.

Birçok spor organizasyonunun yayın haklarını elinde bulunduran S Sport Plus, yeni sezon öncesinde aylık paketi 21.99 TL yaptı. Yıllık paket ise aylık 14.99 TL olarak paylaşıldı. Yıllık pakete yaklaşık 25 TL’lik zam yapan S Sport Plus, kısa bir süreliğine özel bir kampanyaya imza attı. S Sport Plus’a “YILLIKLOCA” koduyla üye olmanız durumunda yıllık üyeliği 179.99 TL yerine 139.99 TL’ye alabileceksiniz.

1 yıl boyunca dünyanın sporunu 139.99 TL’ye izlemek ve S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

Premier Lig’de Perde S Sport Plus’ta Açılıyor


13 Ağustos’ta başlayacak Premier Lig öncesinde yeni bir kampanyaya imza atan S Sport Plus, yıllık üyeliği 179.99 TL yerine 139.99 TL yaptı. S Sport Plus internet sitesinde yeni kampanyayla ilgili açıklama ise şu şekildeydi:

Dünyanın en değerli ligi Premier Lig, yeni transferleriyle dolu tribünleriyle S Sport Plus’ta başlıyor. “YILLIKLOCA” promo koduyla S Sport Plus’a şimdi üye ol, Premier Lig keyfini sezon boyunca doyasıya yaşa!

Yeni Sezonda Seri A S Sport Plus’ta


Geçtiğimiz sezon Premier Lig ve Bundesliga başta olmak üzere Portekiz Liga NOS ve MLS gibi ligleri sporseverlerle buluşturan S Sport Plus, yeni sezonda Bundesliga yerine İtalya Serie A’yı yayın akışına dahil etti. 

Premier Lig, İtalya Serie A, Portekiz Liga NOS, MLS, NBA, Formula 1, NFL, ATP 500, İskoçya Premier Lig, Eurocup, UFC, Moto GP ve daha birçok organizasyonu ekranlara taşıyacak olan S Sport Plus, yeni kampanyasıyla yıllık 139.99 TL oldu. Sizler de S Sport Plus’a üye olarak 139.99 TL ödeyip birçok organizasyonu kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

“YILLIKLOCA” koduyla S Sport Plus’a 1 yıllık üye olmak için buraya tıklayın.