Fenerbahçe-Kasımpaşa Hazırlık Maçı FB TV ve Fenerbahçe Youtube Kanalında

19.07.2021 - 05:57

Fenerbahçe-Kasımpaşa Hazırlık Maçı FB TV ve Fenerbahçe Youtube Kanalında

Fenerbahçe ikinci hazırlık maçına çıkıyor, karşılaşma FB TV ve Fenerbahçe Youtube kanalından naklen yayınlanıyor. Fenerbahçe-Kasımpaşa hazırlık maçı, 19.00’da FB TV ve Fenerbahçe Youtube kanalında.

Hazırlık maçlarına devam eden Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Türkiye Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Daha sonrasında kamp için Slovenya’ya hareket edecek Sarı Lacivertlilerin Kasımpaşa mücadelesinin yayıncısı FB TV oldu. 19.00’da başlayacak Fenerbahçe-Kasımpaşa hazırlık maçını, FB TV ve Fenerbahçe Youtube kanalından naklen izleyebilirsiniz.

FB TV Twitter Hesabından Yayın Paylaşımı Yapıldı


Fenerbahçe-Kasımpaşa mücadelesinin FB TV ekranlarından yayınlanacağı, kanalın Twitter hesabından duyuruldu. Yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Fenerbahçe Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Rakip, Süper Lig'in güçlü ekibi Kasımpaşa. Bu özel günde, Fenerbahçe-Kasımpaşa hazırlık karşılaşması, bugün saat 19.00’da FB TV’den ve Fenerbahçe Youtube hesabından canlı yayınla sizlerle.







Fenerbahçe İlk Hazırlık Maçını 2-0 ile Geçti


Fenerbahçe Perşembe günü Romanya 2'nci Lig ekiplerinden Csikszereda ile bir hazırlık maçı yaptı. Mücadeleyi Sinan Gümüş ve Serdar Aziz’in golleriyle 2-0 kazanan Fenerbahçe’nin bu hazırlık maçı, herhangi bir kanaldan yayınlanmadı.

Csikszereda mücadelesinin özetine ve maçı takip eden muhabirlerin aktardıklarına göre Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira 3’lü savunma denedi. Yeni sezonda da büyük ölçüde 3’lü savunma ile oynaması beklenen Fenerbahçe’nin Kasımpaşa maçına da aynı düzende çıkacağı tahmin ediliyor.

Kasımpaşa’nın Üçüncü Hazırlık Maçı


Sezonu Haziran sonu açan ve ilk hazırlık maçını Galatasaray ile oynayan Kasımpaşa, ilk maçta sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Perşembe günü İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yapan Kasımpaşa, bu karşılaşmayı ise 3-1 kazanmayı başardı.

Üçüncü hazırlık maçına Fenerbahçe önünde çıkacak Kasımpaşa, bu maçın ardından Trabzonspor ve Başakşehir ile hazırlık maçları yapacak.

Son 5 Maçın 4’ü Fenerbahçe’nin


İki ekip arasında son dönemde oynanan mücadelelerde Fenerbahçe’nin üstünlüğü dikkat çekiyor. Oynanan son 5 resmi maçta 4 kez galip gelen Fenerbahçe, sadece 1 kez rakibine mağlup oldu.  Ayrıca iki takım arasında oynanan son 5 maçta toplam 16 gol atıldı.

Yeni sezonda yeni teknik direktörüyle şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe ile ligin renkli ekiplerinden Kasımpaşa arasındaki hazırlık maçını, bugün 19.00’dan itibaren FB TV ve Fenerbahçe Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.