Florida Cup TRT Spor’da

20.07.2021 - 05:50

Florida Cup TRT Spor’da

Everton, Millionarios, Arsenal ve Inter’in boy göstereceği hazırlık turnuvası Florida Cup, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Arsenal ile Inter arasındaki turnuvanın açılış maçı,  26 Temmuz Pazartesi 01.00’de TRT Spor’da.

Son dönemde önemli organizasyonları ekranlara getiren TRT Spor, Florida Cup’ın resmi yayıncısı oldu. 26-29 Temmuz tarihlerinde 4 ekibin boy göstereceği turnuvada yarı final maçlarından biri TRT Spor’dan yayınlanacak. Bunun yanında final mücadelesinin de TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşması bekleniyor. Arsenal ile Inter arasındaki açılış maçını, Pazartesi 01.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.


4 Dev Ekip Turnuvada Boy Gösterecek


Florida Cup’ta yer alacak ekipler de açıklandı. Son yılları hayal kırıklığı ile geçiren Arsenal, turnuvanın en köklü ekiplerinden biri. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton da yeni teknik direktörü Rafa Benitez ile Florida Cup’ta boy gösterecek.

Kolombiya’nın en başarılı ekiplerinden Millionarios ve İtalya Serie A’da 2020/21 sezonunu şampiyon tamamlayan Inter ise turnuvadaki diğer ekipler. 

Florida Cup’ta eşleşmeler de belli oldu. Eleme usulüyle oynanacak turnuvada Arsenal ile Inter, Everton ile Millionarios eşleşti. Bu karşılaşmalardan Arsenal-Inter mücadelesinin yayıncısı TRT Spor oldu. Bununla birlikte üçüncülük ve final müsabakasının da TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor. Turnuva fikstürü şu şekilde:

26 Temmuz 01.00 Arsenal-Inter

26 Temmuz 03.30 Everton-Millionarios

29 Temmuz 01.00 Üçüncülük Maçı

29 Temmuz 03.30 Final Maçı

TRT Spor Sürprizlere Devam Ediyor


Euro 2020 yayınlarıyla yaz aylarına merhaba diyen TRT Spor, hız kesmeden yola devam ediyor. Olimpiyatların heyecanını sporseverlere hem TRT Spor hem de TRT Spor Yıldız kanallarından buluşturan TRT, bunun yanında temsilcilerimizin Avrupa arenasındaki karşılaşmalarını da ekranlara getiriyor. Perşembe günü oynanacak Petrocup-Sivasspor mücadelesini futbolseverlerle buluşturacak TRT Spor, özel hazırlık turnuvalarını da naklen yayınlayacak.

Son olarak Florida Cup’ı ekranlara getireceğini duyuran TRT Spor’un önümüzdeki günlerde sürprizlerine devam etmesi bekleniyor.