Trabzonspor Hazırlık Maçları A Spor’da

18.07.2021 - 21:16

Trabzonspor Hazırlık Maçları A Spor’da

Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor ile karşılaşan Trabzonspor’un tüm hazırlık maçları A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Perşembe günü 19.00’da Trabzonspor-Bandırmaspor, Cumartesi günü 19.00’da Trabzonspor-Başakşehir ve 26 Temmuz Pazartesi 19.00’da Trabzonspor-Kasımpaşa mücadelelerini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, ilk hazırlık maçını geçtiğimiz hafta Ümraniyespor ile oynadı. Süper Lig öncesinde 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlayan Trabzonspor’un bu hazırlık maçlarının yayıncısı A Spor oldu. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Trabzonspor’un hazırlık maçlarını ekranlara getirecek olan A Spor’un ilerleyen günlerde farklı spor müsabakalarını da ekranlara taşıması bekleniyor. Trabzonspor’un A Spor ekranlarından yayınlanacak hazırlık maçları ise şu şekilde:

22 Temmuz 19.00 Trabzonspor-Bandırmaspor
24 Temmuz 19.00 Trabzonspor-Başakşehir
26 Temmuz 19.00 Trabzonspor-Kasımpaşa

Ümraniyespor Karşısında Goller İkinci Yarıda Geldi


İlk hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşılaşan Trabzonspor, ilk yarıda tutuk bir görüntüdeydi.  Düşük tempoda geçen ilk yarının ardından futbolseverler ikinci yarı bambaşka bir maç izledi. Del Valle’nin bulduğu golle Trabzonspor karşısında öne geçen Ümraniyespor, skoru koruyamadı ve peş peşe yediği gollerle 2-1 geri düştü. Oyunu bırakmayan Ümraniyespor, 75 ve 79’uncu dakikalarda bulduğu 2 golle tekrar öne geçse de Trabzonspor son dakikalarda 3 gol atarak mücadeleyi 5-3 kazandı. 

Trabzonspor’da gollerin 2’si yeni transferler Koita ve Gervinho’dan geldi. Diğer gollerin sahipleri ise Berat Özdemir, Bakasetas ve Vitor Hugo’ydu.

Trabzonspor Sörloth’un Peşinde


Yeni sezon öncesi transferde elini çabuk tutan Trabzonspor, bir santrafor hamlesiyle transferi tamamlamak istiyor. Bunun için birkaç isimle görüştüğü belirtilen Trabzonspor’un asıl hedefi, eski golcüsü Alexander Sörloth.

Ne kadar Leipzig’in bırakmaya yanaşmadığı haberleri gelse de Sörloth için imkanları seferber eden Trabzonspor, bu transferi tamamlayarak yeni sezona giriş yapmak istiyor.

Yeni sezonu Yeni Malatyaspor deplasmanında açacak olan Trabzonspor, ardından Sivasspor, Giresunspor ve Galatasaray ile karşılaşacak. 2021/22 sezonunda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor’un yeni sezon öncesi hazırlık maçlarının tamamını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.