PSV-Galatasaray Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçı TV8’de

17.07.2021 - 21:17

PSV-Galatasaray Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçı TV8’de

Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında PSV ile temsilcimiz Galatasaray kozlarını paylaşacak. 21 Temmuz Çarşamba  22.00’deki PSV-Galatasaray mücadelesi, TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarından iç sahada oynananlar yıllardır D-Smart’ta ekranlara geliyor. Bununla birlikte deplasman ayağında yayıncı sık sık değişiyor. Bu sezonki yayıncı ise TV8 oldu. Acun Medya çatısı altında hizmet veren TV8, Çarşamba günü 22.00’deki PSV-Galatasaray mücadelesini, naklen ve şifresiz olarak ekranlara getirecek.

PSV 4 Hazırlık Maçı Yaptı


Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden PSV, öncelikli hedefi Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak olarak belirledi. Şampiyonlar Ligi 2’nci ön eleme mücadelesi öncesinde 4 hazırlık maçı yapan PSV, bu karşılaşmaların 3’ünü kazanırken 1’inden beraberlikle ayrıldı.

Son hazırlık maçında Paok ile karşılaşan PSV, ilk yarıda bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. 4 hazırlık maçında toplam 17 gol atan PSV, iç sahada galip gelerek rövanş için avantajı kapmak istiyor.

Galatasaray’da Transfer Belirsizliği


Başkanlık seçimi öncesinde eli kolu bağlı olan Galatasaray’da seçim sonrasında da işler tam anlamıyla düzelmedi. Transferde aceleci davranmayan Galatasaray’ın transfer dönemi bitene kadar en az 3-4 ismi kadrosuna katması bekleniyor.

PSV mücadelesi öncesinde 3 hazırlık maçı yapması beklenen Galatasaray’ın Olympiakos mücadelesi iptal edilmişti. Oynadığı 2 hazırlık maçını da kazanan Galatasaray, İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor.

7 Maçın 6’sı İç Sahada Oynayan Ekibin


PSV ile Galatasaray daha önce 7 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 6’sını ev sahibi ekip kazanırken, sadece 1’inde deplasman ekibi galip gelmeyi başardı. Oynanan 7 maçın hiçbiri beraberlikle sonuçlanmadı. Son olarak 2018 yılında bir hazırlık maçında karşı karşıya gelen iki ekibin bu mücadelesini 3-1’lik sonuçla kazanan PSV olmuştu.

Hazırlık dönemini genel olarak iyi geçiren PSV ile Şampiyonlar Ligi gruplarını hedefleyen temsilcimiz Galatasaray arasındaki bu mücadeleyi, Çarşamba günü 22.00’den itibaren TV8 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.