Fenerbahçe’nin Yeni Sezon Kamp Takvimi Belli Oldu

17.07.2021 - 21:06

Fenerbahçe’nin Yeni Sezon Kamp Takvimi Belli Oldu 

Geçtiğimiz günlerde Romanya 2'nci Lig ekiplerinden Csikszereda ile karşılaşarak yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe’nin kamp takvimi belli oldu. 4 hazırlık maçı daha yapacak olan Fenerbahçe’nin tüm karşılaşmalarının Spor Smart ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Yeni sezona Vitor Pereira yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe, 2021/22 sezonu öncesinde 5 hazırlık maçı yapacak. Bunlardan ilkini Perşembe günü Csikszereda karşısında oynayan ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, Pazartesi günü ikinci maçına Kasımpaşa önünde çıkacak. 19.00’daki bu mücadelenin şu an için yayıncısı belli değil. Diğer yandan karşılaşmanın Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde oynanacak olması, karşılaşmanın Spor Smart yerine farklı bir kanaldan yayınlanacağını düşündürtüyor. Yayıncının önümüzdeki saatlerde belli olması bekleniyor.

Kasımpaşa karşılaşmasının ardından yeni sezon hazırlıkları için Slovenya’ya hareket edecek Fenerbahçe, burada 3 hazırlık maçı yapacak. 24 Temmuz 18.00’de Udinese, 27 Temmuz 18.00’de Tabor Sezana ve 30 Temmuz 17.00’da Al Hilal ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin bu karşılaşmalarının adresinin Spor Smart olması bekleniyor. Fenerbahçe’nin tüm hazırlık maçları şu şekilde:

19 Temmuz 19.00 Fenerbahçe-Kasımpaşa
24 Temmuz 18.00 Fenerbahçe-Udinese
27 Temmuz 18.00 Tobor Sezana-Fenerbahçe
30 Temmuz 17.00 Fenerbahçe-Al Hilal

İlk Hazırlık Maçında Yayın Yoktu


Fenerbahçe Perşembe günü Romanya 2'nci Lig ekiplerinden Csikszereda ile bir hazırlık maçı yaptı. Mücadeleyi Sinan Gümüş ve Serdar Aziz’in golleriyle 2-0 kazanan Fenerbahçe’nin bu hazırlık maçı, herhangi bir kanaldan yayınlanmadı. 
Mücadelenin Topuk Yaylası tesislerinde oynanması sebebiyle kanalların yayın yapmadığı tahmin ediliyor. Öte yandan Fenerbahçe taraftarının beklentisi Youtube’dan veya FB TV’den karşılaşmanın yayınlanması yönündeydi.

Slovenya Kampına Covid-19 Engel Olur mu?


Sezon öncesinde Türkiye’deki ekiplerin büyük bir bölümü kamp için yurtdışı yerine Türkiye’yi tercih etmek durumunda kaldı. Bunun başlıca sebebi ise Covid-19’du. 

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, İspanya’da kamp yapacaktı. Avrupa’da artan Covid-19 vakaları sonrasında bu kamptan vazgeçildi. Galatasaray ise Avusturya kampını bu sebeple iptal etti. Fenerbahçe’nin Slovenya kampının iptal edilmesi durumunda hazırlıklara Türkiye’de devam edilmesi ve Süper Lig ekipleriyle hazırlık maçları yapılması bekleniyor. Bununla birlikte yapılacak tüm hazırlık maçlarının Spor Smart ekranlarından futbolseverlerle buluşacağı tahmin ediliyor.