Zenit-Lokomotiv Moskova Rusya Süper Kupa Finali Şifresiz Rusya Premier Liga Youtube’da

16.07.2021 - 23:37

Zenit-Lokomotiv Moskova Rusya Süper Kupa Finali Şifresiz Rusya Premier Liga Youtube’da

Rusya Süper Kupası’nda Zenit ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya geliyor. 19.00’da başlayacak Zenit-Lokomotiv Moskova finalini, şifresiz olarak Rusya Premier Liga Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezon yayın hakkı satın alınmayan ülkelerde Youtube Katıl butonu ile yayın yapan Rusya Premier Liga’da yeni sezon Süper Kupa maçıyla başlıyor. Yeni sezonda Türkiye gibi Rusya Ligi yayın haklarının satın alınmadığı ülkelerde Youtube’da canlı yayın yapılması bekleniyor. Bu yayınların ilkine Rusya Süper Kupası ile imza atılacak. Saat 19.00’daki Zenit-Lokomotiv Moskova mücadelesini, Rusya Premier Liga Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Zenit Üç Hazırlık Maçı Yaptı


Geçtiğimiz sezonun sonunu yüksek tempoda geçiren ve bu sayede rahat bir şekilde şampiyon olan Zenit, yeni sezon öncesi 3 hazırlık maçı yaptı. Avusturya’da hazırlıklarını tamamlayan Zenit, önce geçtiğimiz sezon Bundesliga’dan düşen Schalke ile karşılaştı. 0-0’lık beraberlikle sahadan ayrılan Zenit’in ikinci hazırlık maçındaki rakibi Werder Bremen’di. Bu karşılaşma da 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Son hazırlık maçında Karlsruher ile karşılaşan Zenit, karşılaşmayı 3-1 kazanarak hazırlık döneminin tek galibiyetini aldı. Transfer dönemini sessiz geçiren Zenit’te tek hedef, yeni sezona kupa ile başlamak.

Lokomotiv Moskova Haziran Ayı Ortasında Sezonu Açtı


Yeni sezon hazırlıklarına Haziran ayında başlayan Lokomotiv Moskova, tam 8 hazırlık maçı yaptı. Son hazırlık maçlarında beklenen performansı gösteremeyen Lokomotiv Moskova, bu maçların 4’ünü kazandı. Kalan 4 maçın 2’si beraberlikle sonuçlanırken, 2’sinde sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf Lokomotiv Moskova oldu.

Transfer dönemini aynı rakibi Zenit gibi sessiz geçiren Lokomotiv Moskova, Süper Kupa finalinde sürpriz peşinde olacak.

Son Karşılaşmanın Sonucu 6-1


Zenit ile Lokomotiv Moskova arasında oynanan son maç, Zenit’in 6-1’lik üstünlüğüyle sona ermişti. Oynanan son 5 maçın 2’sinde Zenit galip gelirken, 2’si beraberlikle sonuçlandı. Lokomotiv Moskova, Zenit karşısındaki son galibiyetini 2019 yılında 1-0’lık sonuçla elde etti.

Rusya Süper Kupası sahibini belirleyecek Zenit-Lokomotiv Moskova karşılaşmasını, 19.00’da Rusya Premier Liga Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.