Bundesliga ve 2'nci Bundesliga 4 Sezon Boyunca beIN Sports’ta

16.07.2021 - 12:32

Bundesliga ve 2'nci Bundesliga 4 Sezon Boyunca beIN Sports’ta

Bundesliga ve 2'nci Bundesliga’nın yeni yayıncısı belli oldu. beIN Sports’tan yapılan açıklamaya göre 2024/25 sezonu sonuna kadar Bundesliga ve 2'nci Bundesliga beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz sezon sonunda boşa düşen yayın haklarından biri Bundesliga ve 2'nci Bundesliga’ydı. Paket halinde satılan bu iki ligin yeni yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. 2024/25 sezonu sonuna kadar Bundesliga ve 2'nci Bundesliga mücadeleleri, beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bundesliga Yeni Adresinde


Bundesliga ve 2'nci Bundesliga yayın haklarını satın alan beIN Sports, Twitter’dan konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. beIN Sports’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Bundesliga, yeni adresinde! Bundesliga ve 2. Bundesliga, 2025 yılına kadar beIN Sports’ta





Mustafa Doğan: Çalıştığım Kanalın Bu Hakları Elinde Bulundurması Beni Mutlu Etti


beIN Sports yorumcularından Mustafa Doğan, Bundesliga yayın haklarının beIN Sports’a geçmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Bundesliga hakkında bol bol programlar yapacaklarını belirten Doğan, şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle çalıştığım kanalın bu hakları elinde bulundurması beni gerçekten çok mutlu etti çünkü Bundesliga ile ilgili bol bol programlar yapacağız. Bugün baktığımızda Bundesliga, Avrupa’nın önde gelen 5 liginden biri ve her sene kendisini geliştirmeye devam ediyor. Tabii ki Premier Lig'i ayrı bir yere koymak lazım. Oradaki rakamlar yayın geliri noktasında da çok başka bir noktada ama baktığımızda La Liga’dan sonra en fazla gelir elde eden lig Bundesliga. 2006 Dünya Kupası öncesi stadyumlarını yenilemeye başladılar. Pandemiden önce %80 doluluk oranıyla Avrupa’da en çok stadı dolduran ülke olmayı başardılar. Almanya’da 1000 kişiden 43’ü tribünlere gidiyor. Bu Premier Lig’de bu sayı 38, La Liga’da 27… Bu anlamda da zirvede yer alıyorlar. Son yıllara baktığımızda Bayern Münih’in orada bir ağırlığı var. Neredeyse her yıl şampiyon oluyor ama yine çok iddialı bir lig olduklarını her sene bize gösteriyorlar. Onları zorlayan bir Dortmund var, bir Leipzig var. Yıllarca zirvede olmuş Stuttgart bir anda küme düşebiliyor. Schalke bu sene küme düştü. Ben açıkçası çok heyecanlandım. Bu maçları yayınlayacağımız için çok keyifliyim.