BluTV Olimpiyatlarda Toplam 9 Farklı Kanaldan Yayın Yapacak

16.07.2021 - 08:43

BluTV Olimpiyatlarda Toplam 9 Farklı Kanaldan Yayın Yapacak

Türkiye’nin başarılı dijital platformlarından BluTV, Tokyo 2020’de tam 9 farklı kanaldan canlı yayınlara imza atacak. Discovery+ ayrıcalığıyla olimpiyatlarda en geniş içerik, bu sayede BluTV platformunda olacak.

21 Temmuz’da kadınlar futbol maçlarıyla başlayacak olimpiyat heyecanı, 8 Ağustos’a kadar devam edecek. Türkiye’de TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve Eurosport kanallarından ekranlara gelecek olan Tokyo 2020’de heyecan, bu kanallarla birlikte BluTV platformunda yaşanacak. Eurosport kanalları dışında 7 farklı kanaldan İngilizce yayın yapacak olan BluTV, olimpiyatlarda en geniş içeriğe sahip olacak.

Olimpiyatların En Kapsamlı Yayıncısı Olmaktan Gurur Duyuyoruz


BluTV, olimpiyat heyecanını sporseverlere aktaracağını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Tokyo 2020’nin en kapsamlı yayıncısı olacaklarını belirten BluTV’nin yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Zorlu bir yılın ardından yeni umutlar ve hayallerle #Tokyo2020’de bir araya geliyoruz! BluTV olarak, Eurosport 1 ve 2'ye ek 7 farklı İngilizce canlı yayın kanalını da bünyemize katarak, discovery+ ayrıcalığıyla olimpiyatların en kapsamlı yayıncısı olmaktan mutluluk duyuyoruz!




BluTV Hakkında


BluTV istediğiniz zaman, istediğiniz yerden, birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenizi sağlayan, Doğan Holding çatısı altında kurulmuş bir dijital televizyondur.

Dizi ve film sektöründe Netflix ile birlikte Türkiye’nin zirvesinde yer alan BluTV, geçtiğimiz yıl spor içeriklerinin sayısını arttırmaya başladı. Özel bir anlaşmayla S Sport, S Sport 2 ve NBA TV gibi kanalları bünyesine katan BluTV, anlaşmanın bitmesi sonrasında geçtiğimiz günlerde bu kanalları canlı yayın listesinden çıkardı. Bu noktada eleştiriler alan BluTV’nin son yeniliği ise Tokyo 2020’den geldi.

Discovery ortaklığıyla daha geniş bir içeriğe sahip olan BluTV, bu ortaklık sayesinde olimpiyatlarda Eurosport kanalları dışında toplam 7 kanaldan canlı yayınlara imza atacak. Bu da BluTV üyelerinin Tokyo 2020’deki neredeyse hiçbir organizasyonu kaçırmaması anlamına gelecek. Aylık 12.90 TL ücretli BluTV’nin önümüzdeki aylarda sürprizlerine devam etmesi bekleniyor.