Fenerbahçe Beko ve Obradovic'li Partizan Karşı Karşıya

15.07.2021 - 19:04

Fenerbahçe Beko ve Obradovic'li Partizan Karşı Karşıya


Fenerbahçe Beko, yeni sezon hazırlıklarına 11-12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Cup turnuvasıyla başlıyor. Partizan, Monaco ve Unics Kazan’ın katılacağı turnuvanın FB TV ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

24 Nisan 2021 tarihinde vefat eden Fenerbahçe kongre üyesi, Ankara Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Faruk Türköz anısına, Ankara Fenerbahçeliler Derneği, 1907 Fenerbahçe Derneği ve Sarı Lacivert Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek hazırlık turnuvasına katılacak takımlar belli oldu. 11-12 Eylül tarihlerinde “İstanbul Cup” adıyla düzenlenecek turnuvada Fenerbahçe Beko’nun rakipleri; Partizan, Monaco ve Unics Kazan olacak. Turnuvanın yayıncısı henüz netlik kazanmasa da beklentiler turnuvanın FB TV ekranlarından yayınlanacağı yönünde.

Fenerbahçe’nin İlk Hazırlık Turnuvası


Yeni sezon için transferleri erken yapan Fenerbahçe, hazırlıklarına Ağustos ayında başlayacak. Covid-19 sebebiyle tam olarak hazırlık takvimini açıklayamayan Fenerbahçe Beko’nun ilk hazırlık turnuvası İstanbul Cup olacak. 

Yeni transferler; Achille Polonara, Metecan Birsen, Devin Booker, Pierria Henry ve Marial Shayok’un da forma giyeceği İstanbul Cup ile ilgili detaylar, önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

Zeljko Obradovic Türkiye’ye Geri Dönüyor


Geçtiğimiz sezonu takım çalıştırmadan geçiren Fenerbahçe Beko’nun efsane isimlerinden Zeljko Obradovic, İstanbul Cup turnuvasıyla İstanbul’a geri dönecek. Partizan baş antrenörü Obradovic’in turnuvaya seyirci alınması durumunda olumlu tepki görmesi bekleniyor.

Turnuvada Obradovic'li Partizan dışında geçtiğimiz sezon Eurocup şampiyonu olarak dikkat çeken Monaco ve geçtiğimiz sezonun Eurocup finalisti UNICS Kazan da boy gösterecek.

Bilet ve Yayın Bilgileri Önümüzdeki Günlerde Paylaşılacak


Fenerbahçe Beko’nun ev sahipliğinde düzenlenecek İstanbul Cup’a seyirci alınması bekleniyor. 11-12 Eylül tarihlerindeki turnuva özelinde bilet ve yayın bilgileri ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak. Diğer yandan turnuvanın maç takvimi belli oldu. FB TV ekranlarından yayınlanması beklenen turnuvanın fikstürü şu şekilde:

11 Eylül Cumartesi:

Monaco - Partizan
Fenerbahçe Beko - UNICS Kazan

12 Eylül Pazar:

Üçüncülük maçı
Final maçı