CONCACAF Gold Cup beIN Sports’ta

10.07.2021 - 23:02

CONCACAF Gold Cup beIN Sports’ta

Kuzey Amerika’nın en büyük turnuvası Gold Cup, beIN Sports ekranlarında başlıyor. Meksika-Trinidad Tobago maçıyla başlayacak yayın maratonu, 1 Ağustos’taki finale kadar devam edecek.

Yaz aylarını sessiz geçiren beIN Sports, sessizliğini Gold Cup ile bozdu. Kuzey Amerika Kupası olarak da bilinen Gold Cup’ın yayın haklarını satın alan beIN Sports, açılış maçıyla birlikte yayınlara başlıyor. Meksika-Trinidad Tobago maçıyla birlikte başlayacak Gold Cup yayınları, 1 Ağustos’taki finale kadar devam edecek.

21 Temmuz’a Kadar Grup Aşaması Devam Edecek


4 gruptan oluşan Gold Cup’ta grup aşaması 11 Temmuz’daki Meksika-Trinidad Tobago mücadelesiyle başlıyor. 11 Temmuz’dan 21 Temmuz’a kadar her gün oynanacak maçlarla grup heyecanı devam edecek ve bir üst tura çıkacak takımlar belli olacak. 

Grupları ilk iki sırada tamamlayan ekipler adlarını çeyrek finale yazdıracak. Yaklaşık 10 gün boyunca sürecek eleme turu maçları, 1 Ağustos’taki final ile sona erecek. Tüm karşılaşmalar beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Cyle Larin ve Ryan Donk Forma Giyecek


Alphonso Davies’in sakatlığı sonrası favoriler arasından biraz olsun uzaklaşan Kanada’da Beşiktaşlı Cyle Larin forma giyecek. Kanada’da bir dönem Sivasspor’da forma giyen Milan Borjan da kadroda yer alacak.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Ryan Donk ise CONCACAF Gold Cup’da Surinam formasıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak. 

Kanada’nın gruptaki rakipleri; ABD, Haiti ve Martinik’ken, Surinam’ın gruptaki rakipleri; Jamaika, Kosta Rika ve Guadeloupe şeklinde.

beIN Sports Twitter Hesabından Müjdeyi Verdi


CONCACAF Gold Cup yayın haklarını alan beIN Sports, Twitter üzerinden bu bilgiyi paylaştı. Yaklaşık 1 ay boyunca Gold Cup heyecanını yansıtacak beIN Sports’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

CONCACAF Gold Cup heyecanı beIN Sports’ta başlıyor. Cyle Larin, Hector Herrera, Hirving Lozano, Bryan Ruiz, Matthew Hoppe ve Andre Gray, bu turnuvada sahne alıyor! İlk maç: Meksika-Trinidad Tobago, bu sabah 05.00’te beINSPORTS HD 2