Galatasaray-Trabzonspor Süper Lig U19 Gelişim Ligi Finali A Spor’da

10.07.2021 - 09:36

Galatasaray-Trabzonspor Süper Lig U19 Gelişim Ligi Finali A Spor’da

U19 Gelişim Ligi’nde finalin adı Galatasaray-Trabzonspor oldu. Galatasaray ile Trabzonspor’un şampiyonluk için kozlarını paylaşacağı bu mücadele, 13 Temmuz Salı 21.00’den itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

U19 Gelişim Ligi’nin Süper Lig ayağında finalistler belli oldu. Çeyrek final maçlarından itibaren müsabakaları naklen yayınlayan A Spor, finali de futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Galatasaray-Trabzonspor finalini, Salı günü 21.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray Beklenenden Fazla Zorlandı


Yarı final aşamasında Kasımpaşa ile eşleşen Galatasaray, müsabakada beklenenden daha fazla zorlandı. Normal süresi 0-0 sona eren mücadeleyi uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 geçen Galatasaray adını finale yazdırmayı başardı.
Galatasaray’da Eren Aydın, Bartuğ Elmaz, Berkan Mahmut Keskin ve Metehan Baltacı isimleri bu turnuvada öne çıktı. Trabzonspor mücadelesinde de bu isimlerin öne çıkması bekleniyor.

Trabzonspor İlk Yarıda Bulduğu Gollerle Turladı


Çeyrek final aşamasında Göztepe’yi geçen Trabzonspor, yarı finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu. İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıda Fenerbahçe son dakikalara doğru 1 gol bulsa da kontrolü elinde bulunduran Trabzonspor adını finale yazdırdı.

Alt yaş kategorilerinde yıllardır üst düzey işlere imza atan Trabzonspor, Galatasaray’ı geçerek şampiyonluğa uzanmak istiyor. Trabzonspor’da turnuvanın dikkat çeken ismi Mustafa Köroğlu oldu. Köroğlu, Fenerbahçe karşısında turnuvanın en iyi gollerinden birine de imza attı.

Kasımpaşa-Fenerbahçe 3’lük Maçı A Spor’da


U19 Gelişim Ligi maçlarını çeyrek final aşamasından itibaren naklen yayınlayan A Spor, turnuvanın üçüncülük mücadelesini ekranlara getirecek. Galatasaray’a uzatma dakikalarında mağlup olan Kasımpaşa ile çeyrek final performansını yarı finale taşıyamayan Fenerbahçe arasındaki üçüncülük mücadelesi de A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Pazartesi günü 20.00’de Fenerbahçe-Kasımpaşa U19 Gelişim Ligi 3’üncülük maçını yayınlayacak olan A Spor, ardından final karşılaşmasını naklen ekranlara getirecek. Hem Kasımpaşa-Fenerbahçe hem de Galatasaray-Trabzonspor mücadelelerini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.