Trabzonspor-Ümraniyespor Hazırlık Maçı A Spor’da

09.07.2021 - 20:47

Trabzonspor-Ümraniyespor Hazırlık Maçı A Spor’da

Trabzonspor ilk hazırlık maçına çıkıyor, A Spor müsabakayı naklen yayınlıyor. Trabzonspor-Ümraniyespor hazırlık maçını, 14 Temmuz Çarşamba günü 19.00’dan itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un hazırlık maçlarını futbolseverlerle buluşturan A Spor, yeni sezon öncesinde yine bu müsabakaları ekranlara getirecek. Trabzonspor’un ilk hazırlık maçındaki rakibi Ümraniyespor. Trabzonspor-Ümraniyespor maçını, Çarşamba günü 19.00’dan itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Yeni Transferler Sahada


Birçok rakibinin aksine transferde elini çabuk tutan ve büyük ölçüde transferi tamamlayan Trabzonspor, tercihini tecrübeli isimlerden yana kullandı. Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik ve Koita gibi isimleri kadrosuna katan Trabzonspor’un transferlerin büyük bir bölümüne Ümraniyespor maçında yer vermesi bekleniyor.

Abdullah Avcı yönetiminde sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Trabzonspor, Ümraniyespor maçı sonrasında 3 hazırlık maçı daha yapacak. Türkiye Süper Ligi ve TFF 1. Lig takımlarıyla hazırlık maçı yapacak olan Trabzonspor, Ağustos ayı başında hazırlık maçlarını tamamlayacak. Trabzonspor'un oynayacağı hazırlık maçları ise şu şekilde:

22 Temmuz Trabzonspor-Bandırmaspor

24 Temmuz Trabzonspor-Medipol Başakşehir

26 Temmuz Trabzonspor-Kasımpaşa

Ümraniyespor’da Hedef Üst Sıralar


Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de üst sıralarda yer alan Ümraniyespor, bu sezon hedefi yine üst sıralar olarak belirledi. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte kanat oyuncuları Yonathan Del Valle, Onur Ayık ve Tahsin Hacımustafaoğlu ile kaleci Anıl Demir’i kadrosuna katan Ümraniyespor, ilk hazırlık maçında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Henüz kamp programını açıklamayan Ümraniyespor’un Trabzonspor maçının ardından en az iki hazırlık maçı daha yapması bekleniyor. Hazırlık maçı takvimininse önümüzdeki günlerde açıklanacağı tahmin ediliyor.

2019’da Kupada Eşleşmişlerdi


Trabzonspor ile Ümraniyespor 2019 yılında Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelmişti. Çeyrek final eşleşmesinde Trabzon’daki maç 0-0 bitmiş, İstanbul’daki maç ise 3-1 Ümraniyespor üstünlüğüyle sona ermişti. 

2021/22 sezonunu şampiyonluk hedefiyle açan Trabzonspor ile TFF 1. Lig’de üst sıraları hedefleyen Ümraniyespor arasındaki bu mücadeleyi, Çarşamba günü 19.00’dan itibaren A Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.