Osnabrück-PSV Hazırlık Maçı PSV Youtube Kanalında

09.07.2021 - 07:22

Osnabrück-PSV Hazırlık Maçı PSV Youtube Kanalında

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi PSV, üçüncü hazırlık maçında Osnabrück ile karşılaşıyor. Osnabrück-PSV hazırlık maçı, Cumartesi günü 17.00’den itibaren PSV Youtube kanalında.

Yeni sezon öncesi ekipler hazırlık maçlarının temposunu arttırdı. Covid-19 sebebiyle daha az seyahat yaparak hazırlık maçları oynamaya çalışan ekiplerden biri, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi eleme turundaki rakibi PSV. Üçüncü hazırlık maçında Almanya üçüncü lig ekiplerinden Osnabrück ile karşılaşacak olan PSV’nin bu maçı, PSV Youtube kanalından naklen yayınlanacak. Osnabrück-PSV hazırlık maçını, Cumartesi günü 17.00’den itibaren PSV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Osnabrück 3 Hazırlık Maçında 19 Gol Attı


Geçtiğimiz sezonu kötü geçiren ve play-out maçları sonrasında küme düşen Osnabrück, bu sezon tekrar Bundesliga 2’ye yükselmeyi planlıyor. Yaklaşık 2 hafta önce kampa giren Osnabrück, 3 hazırlık maçı yaptı ve bu maçlarda toplam 19 golü rakip kalelere bıraktı.

İlk hazırlık maçında Bersenbrück’ü 7-0 mağlup eden Osnabrück, ardından Jeddeloh’u 7-3 ile geçti. Yaklaşık 1 hafta önce BSV Rehden ile bir hazırlık maçı yapan Osnabrück, bu mücadeleyi de 5-0 kazanmayı başardı.

PSV’de Durumu Belirsiz Oyuncular Bulunuyor


Roger Schmidt yönetiminde yeni sezona hazırlıklarını sürdüren ve ilk hedefi Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak olarak koyan PSV’de transfer belirsizliği devam ediyor. Dumfries ve Malen’in takımdan ayrılmasını beklediğini ifade eden Schmidt, bu isimlerin ayrılması durumunda hızlı bir şekilde transferi bitirmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Galatasaray maçı öncesinde bu zamana kadar iki hazırlık maçı yapan PSV, ilk hazırlık maçında RWDM’yi 6-2 mağlup etti. Geçtiğimiz günlerde Delbrücker ile karşılaşan PSV, bu mücadeleyi de 10-1 kazanmasını bildi. Galatasaray maçı öncesinde ilk olarak Osnabrück ile karşılaşacak PSV, Çarşamba günü de Paok ile bir hazırlık maçı oynayacak ve Galatasaray maçını beklemeye başlayacak.

Galatasaray maçına hazır bir şekilde çıkmak için çalışmalarını sıklaştıran PSV ile hazırlık maçlarını şu zamana kadar kayıpsız geçen Osnabrück arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’den itibaren PSV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.