Hakan Gündoğar A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

09.07.2021 - 07:09

Hakan Gündoğar A Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı sunuculardan Hakan Gündoğar, A Spor ekranlarından ayrıldığını açıkladı. 7 yıldır A Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Gündoğar, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

A Spor ekranlarında başta Transfer Hattı olmak üzere birçok programda yer alan Hakan Gündoğar, A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. 7 yıldır A Spor ekranlarında boy gösteren Gündoğar, yeni adresi hakkında herhangi bir açıklama yapmazken çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Gündoğar’ın yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

A Spor Ailesiyle Bugün Yollarımız Ayrıldı


2014 yılında A Spor’a transfer olan ve 7 yıldır aralıksız bir şekilde A Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Hakan Gündoğar, A Spor ile yollarını ayırdığını Twitter hesabından açıkladı. A Spor ailesiyle yollarını ayırdığını belirten Gündoğar, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Hakan Gündoğar’ın yaptığı açıklama şu şekildeydi:

7 yıl süren güzel yolculuğun sonuna geldik. A Spor ailesiyle bugün itibariyle yollarımız ayrıldı. Her yönüyle çok güzel günler geçirdim ve müthiş insanlarla çalıştım. Bu güzel serüvende yanımda olan tüm arkadaşlarıma, değerli büyüklerime teşekkürü borç bilirim.




Hakan Gündoğar Kimdir?


Televizyon ekranlarının başarılı isimlerinden olan Hakan Gündoğar muhabir, sunucu ve spor spikeri olarak uzun yıllardır görev almaktadır. Aslen birçok kaynakta da belirtildiği üzere baba tarafından Arnavutluk Göçmeni’dir. Geçmiş dönemde Erdoğan Aktaş yönetiminde iken BJK Tv’de Haber Müdürü olarak görev yapmıştır.

Geçmişten günümüze birçok başarının altına imzasını atan Gündoğar, özellikle Beşiktaş Kongresi öncesi Süleyman Seba ile yaptığı röportajla da hafızalara kazınan isim olmuştur.

NTV Spor’da görev yapmış, daha sonra A Spor’da Transfer Hattı isimli programda spor sunucusu olarak görev almaya başlamıştır. 2014 yılında A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşan Gündoğar, 7 yıl boyunca aralıksız çalıştığı A Spor’a geçtiğimiz saatlerde veda etmiştir. Hakan Gündoğar’ın yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması beklenmektedir.