Süper Lig ve TFF 1. Lig Fikstür Çekimi beIN Sports’ta

07.07.2021 - 21:06

Süper Lig ve TFF 1. Lig Fikstür Çekimi beIN Sports’ta

Süper Lig ve TFF 1. Lig fikstür çekiminin beIN Sports ekranlarında olacağı açıklandı. Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun fikstür çekimi 13 Temmuz Salı günü 19:00'da, TFF 1. Lig'de yeni sezon fikstür çekimi ise 14 Temmuz Çarşamba 15:00'te beIN Sports ekranlarında olacak.

Süper Lig ve TFF 1. Lig resmi yayıncısı beIN Sports ile ilgili son dönemde birçok iddia ortaya atılmıştı. Ödemelerin yapılmadığı ve yeni yayıncı arayışlarının başladığı sporseverlerin karşılaştığı en büyük iddialardı. Sorunların ne boyutta olduğu kamuoyuyla paylaşılmazken, fikstür çekiminin yine beIN Sports ekranlarında yayınlanacak olması, sorunların belli ölçülerde ortadan kalktığını sporseverlerle düşündürttü. Bu da önümüzdeki sezon Süper Lig ve TFF 1. Lig’in beIN Sports ekranlarında olacağı anlamına geldi.

Süper Lig ve TFF 1. Lig Fikstür Çekimleri beIN Sports’tan Canlı Yayınlanacak


Konuyla ilgili Instagram hesabından bir paylaşım yapan Digiturk, 2021/22 sezonu fikstür çekiminin beIN Sports ekranlarında olacağını takipçileriyle paylaştı. Yeni sezon fikstür çekimlerini naklen yayınlayacak beIN Sports’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun fikstür çekimi 13 Temmuz Salı günü 19:00'da, TFF 1. Lig'de yeni sezon fikstür çekimi ise 14 Temmuz Çarşamba 15:00'te gerçekleştirilecek! Süper Lig ve TFF 1. Lig fikstür çekimleri beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak!




beIN Sports Yayın Haklarını Elinde Bulundurmaya Devam Edecek mi?


Geçtiğimiz aylarda beIN Sports’un bir kez daha indirim talep etmesi, kulüplerin sabrının taşmasına sebep olmuştu. TFF de konuyla ilgili, ihtar çekildiğini ve beIN Sports’un ödeme yapmasını beklediklerini açıklamıştı. Yaklaşık 1 ay önce yapılan bu açıklamanın ardından beIN Sports da TFF de yeni bir açıklama yapmadı. 

Konuya spor yazarları da dahil oldu ve yayıncı ile kulüplerin anlaşmasının çok kolay olmadığı dile getirildi. Bütün bunlar olurken 2021/22 sezonu fikstürünün yine beIN Sports ekranlarından yayınlanacak olması, sorunun belli ölçülerde çözüme kavuşturulduğunu sporseverlere düşündürttü. Her şey tahmin edildiği gibiyse 2021/22 sezonu Süper Lig ve TFF 1. Lig maçları yine beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.