Süper Lig U19 Gelişim Ligi Yarı Final Maçları A Spor’da

06.07.2021 - 13:42

Süper Lig U19 Gelişim Ligi Yarı Final Maçları A Spor’da

Süper Lig U19 Gelişim Ligi yarı final karşılaşmalarının adresi A Spor oldu. 8 Temmuz Perşembe 20.00’deki Galatasaray-Kasımpaşa ve Cuma 20.00’deki Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmalarını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Süper Lig U19 Gelişim Ligi’ni play-off çeyrek final eşleşmelerinden itibaren naklen yayınlayan A Spor, yarı final mücadelelerini de yayınlayacağını duyurdu. Bu bağlamda Perşembe günü 20.00’deki Galatasaray-Kasımpaşa ve Cuma günü 20.00’deki Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmalarını, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray Derbiyi Uzatmalarda Kazandı


Çeyrek finalde Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray, erken bulduğu 2 golle öne geçse de skoru koruyamadı. Normal süresi 2-2 biten mücadelede uzatma dakikalarında Beşiktaş’ın 9 kişi kalmasını değerlendiren Galatasaray, karşılaşmayı 4-2 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

Kasımpaşa ise çeyrek finalde Alanyaspor ile karşılaştı. Normal süresi 0-0 sona eren mücadeleyi penaltı vuruşları sonucunda kazanan Kasımpaşa, böylece Galatasaray’ın yarı finaldeki rakibi oldu.

Normal sezonu yenilgisiz tamamlayan Galatasaray ile çeyrek finalde birçok kişiye göre sürpriz yapan Kasımpaşa arasındaki finale yükselme mücadelesini, Perşembe günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe’den Farklı Galibiyet


Normal sezonu 6’ncı sırada tamamlayan Fenerbahçe, play-off çeyrek final aşamasında Başakşehir’in rakibi oldu. Mücadelenin başından sonuna üstün olan Fenerbahçe, rakibini 6-0 geçerek adını yarı finale yazdırdı. Özellikle Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Arda Güler’in performansı takdir topladı.

Alt yaş kategorilerinde her zaman dikkat çekici işlere imza atan Trabzonspor ise çeyrek finalde Göztepe ile karşılaştı. Mücadelenin başında 2-0 öne geçen Trabzonspor, ilk yarının sonlarında yediği golle devreye 2-1 ile girdi. İkinci yarının başında skoru 3-1’e getiren Trabzonspor, bu skorla Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Tempolu bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında da galip gelerek adını finale yazdırmak istiyor.

Play-off aşamasına etkileyici bir giriş yapan Fenerbahçe ile alt yaş kategorilerinde yıllardır önemli başarılar elde eden Trabzonspor arasındaki bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi, Cuma günü 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.