İstanbul 24 Saat Boostrace Şifresiz Tivibu Spor’da

05.07.2021 - 14:08

İstanbul 24 Saat Boostrace Şifresiz Tivibu Spor’da

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek İstanbul 24 Saat Boostrace’in yayıncısı Tivibu Spor oldu. 21-22 Ağustos tarihlerinde bu heyecanı, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yaşayabilirsiniz.

Yaz aylarını boş geçmemek için farklı organizasyonların yayın haklarını satın alan ve bu noktada iyi bir iş çıkaran Tivibu Spor, W Series sonrasında bir yayın hakkını daha aldığını duyurdu. Le Mans 24 Saat tarzı bir yarış olan İstanbul 24 Saat Boostrace’i Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz. 21-22 Ağustos tarihlerindeki yarışa 18 yaşını aşmış herkes katılabilecek.

Türkiye’de İlk Kez Gerçekleştirilecek


İstanbul 24 Saat Boostrace, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek. Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak olan İstanbul 24 Saat Boosrace ile ilgili kanalın yaptığı paylaşım ise şu şekilde:

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace, 21-22 Ağustos tarihlerinde şifresiz canlı yayınlarla Tivibu Spor ekranlarında olacak! 18 yaşını tamamlamış olan tüm sporcular Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace yarışına katılabilir. Yarışmacılar Türkiye Bisiklet Federasyonu’ndan aldığı lisans ile katılabilir, yoksa yarışabileceklerine dair sağlık raporuna sahip olmak zorundadırlar. “Le Mans” tarzı yarış başlangıcı Cumartesi günü saat 12.30’da gerçekleşecek. Sporcu start verildiğinde bisikletine koşarak ulaşır ve binerek yarışa başlar. 4 kişilik takımlar en önde, ardında 2 kişilik takımlar ve son olarak 6 kişilik takımlar start alacaktır. Sıralama pistte kat edilen mesafeye göre belirlenecektir. Yarış numarasına entegre olan çipler sayesinde finish çizgisinden her geçişinizde sıralama güncellenecektir. Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace'te yarışıp bu heyecanı yaşamak için https://istanbul24h.com linkinden kayıt yaptırabilirsiniz.


 

Tivibu Spor Yeni Sezon Tanıtımını Yaptı


Geçtiğimiz sezon birçok organizasyonu ekranlara getiren Tivibu Spor, yeni sezonda Basketbol Şampiyonlar Ligi, Belçika Pro League, FA Cup ve Copa del Rey karşılaşmalarını ekranlara getireceğini açıkladı. Yaz aylarını da boş geçmeyen Tivibu Spor’un ilerleyen günlerde sürprizlerine devam etmesi bekleniyor.