Galatasaray-Kasımpaşa ve Olympiakos-Galatasaray Karşılaşmaları Hangi Kanalda?

03.07.2021 - 15:08

Galatasaray-Kasımpaşa ve Olympiakos-Galatasaray Karşılaşmaları Hangi Kanalda?

Galatasaray’ın oynayacağı iki hazırlık maçının Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor. 10 Temmuz Cumartesi 19.00’daki Galatasaray-Kasımpaşa ve 13 Temmuz Salı 21.15’teki Olympiakos-Galatasaray hazırlık maçlarını, Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.

Her yıl Galatasaray ve Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarını ekranlara getiren Spor Smart’ın önümüzdeki hafta yayınlara başlaması bekleniyor. Galatasaray’ın iki hazırlık maçını ekranlara getirmesi beklenen Spor Smart, ilerleyen haftalarda Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarını da yayınlayacak.

İlk olarak 10 Temmuz Cumartesi günü 19.00’daki Galatasaray-Kasımpaşa mücadelesini ekranlara getirecek olan Spor Smart, 13 Temmuz Salı günü 21.15’teki Olympikos-Galatasaray karşılaşmasını da futbolseverlerle buluşturacak. Spor Smart’ın karşılaşmaları ekranlara getirmemesi durumunda ise GS TV’nin mücadeleleri yayınlayacağı tahmin ediliyor. 

Aris ve Lokomotiv Moskova Karşılaşmaları İptal Oldu


Galatasaray geçtiğimiz günlerde kamp programını açıklamıştı. İlk olarak Dinamo Bükreş ile karşılaşan Galatasaray’ın bu mücadelenin ardından Avusturya’da iki maç oynaması bekleniyordu ancak bu karşılaşmalar iptal oldu.

Aris ve Lokomotiv Moskova ile karşılaşması beklenen Galatasaray, Avusturya’ya gitmek yerine hazırlıklarına İstanbul’da devam etme kararı aldı. Bu bağlamda hazırlık maçı takvimini açıklayan Galatasaray’ın ilk rakibi Kasımpaşa oldu.

Futbol A Takımımız, 10 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da Kasımpaşa ile Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda hazırlık maçında karşı karşıya gelecektir.







Olympiakos Mücadelesi Yunanistan’da


Kasımpaşa mücadelesinin ardından bir hazırlık maçı daha yapacağını açıklayan Galatasaray, Olympiakos ile Yunanistan’da karşı karşıya gelecek. Georgios Karaisakis Stadı’nda oynanacak mücadele ile ilgili Galatasaray’ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

Futbol A Takımımız, 13 Temmuz Salı günü saat 21.15'te Olympiakos ile Yunanistan'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecektir.










Dinamo Bükreş Mücadelesi GS TV’den Yayınlanmıştı


Galatasaray, ilk hazırlık maçında Dinamo Bükreş ile karşılaşmıştı. Sezon öncesinde hazırlık maçlarını yayınlayacağını duyuran D-Smart, bu maçı GS TV’nin ekranlara getirmesine izin vermişti. Önümüzdeki Kasımpaşa ve Olympikos maçlarının ise D-Smart platformundan futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Dinamo Bükreş mücadelesinde olduğu gibi D-Smart karşılaşmaları yayınlamaktan vazgeçerse Galatasaray-Kasımpaşa ve Olympiakos-Galatasaray mücadelelerinin yine GS TV ekranlarında olacağı tahmin ediliyor.