2-3-4 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

01.07.2021 - 17:58

2-3-4 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Temmuz ayının ilk haftasında Copa America ve Euro 2020’de çeyrek final maçları futbolseverlerle buluşacak. NBA’de de son derece kritik maçların oynanacağı 2-3-4 Temmuz’da öne çıkan maçları ve haftanın şifresiz mücadelelerini sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü NBA ile başlayıp, rotayı Euro 2020’ye çeviriyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

03.30 Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks: Sürekli sakatlıkların yaşandığı NBA’de Milwaukee-Atlanta serisi adeta sezonun özeti oldu. Önce Trae Young, ardından da Giannis sakatlandı. Bütün bu olumsuz tabloya rağmen seri şu an 2-2 ve serinin en kritik maçına çıkılıyor. Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks serisinin 5’inci maçını, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

19.00 İsviçre-İspanya: Beklentileri aşan İsviçre, bir şekilde yine kendini çeyrek finale atmayı başaran İspanya ile karşılaşıyor. İspanya’nın ritmini yükselterek buraya gelmesi, İsviçre’nin de asla pes etmeyeceğini Fransa karşısında göstermesi, maçı ilgi çekici hale getiriyor. Bu dev karşılaşmayı, 19.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Belçika-İtalya: Son 16 turunda Portekiz’e az fırsat vererek tur atlayan Belçika ile beklenenden daha fazla zorlanan İtalya, yarı final için kozlarını paylaşıyor. Turnuvanın en ilgi çekici maçlarından Belçika-İtalya mücadelesini, TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününü Copa America ile açıyoruz ve sonrasında yine durağımız Euro 2020 oluyor. 

03.00 Brezilya-Şili: Kupanın en büyük favorisi ev sahibi Brezilya, grup aşamasında bekleneni veremeyen Şili ile karşılaşıyor. Keyifli geçmesi beklenen Brezilya-Şili Copa America çeyrek final mücadelesini, Haber Global ve Kontra Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

19.00 Çekya-Danimarka: Her takımı bozabilecek bir oyun oynayan Çekya ile kupada hemen hemen herkesin sempatisini kazanan Danimarka yarı final için kozlarını paylaşıyor. Çekya-Danimarka mücadelesinin adresi TRT 1.

22.00 Ukrayna-İngiltere: Henüz gol yemeyerek dikkat çeken İngiltere ile tarihinde ilk kez çeyrek final göre Ukrayna karşı karşıya geliyor. Kontrollü bir oyunun beklendiği Ukrayna-İngiltere mücadelesini, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününün ilk saatlerinde Copa America’da iki inanılmaz maç futbolseverleri bekliyor. Ardından durağımız Avusturya olacak.

01.00 Uruguay-Kolombiya: Savunmasıyla dikkat çeken Kolombiya, kendi gibi zor gol yiyen Uruguay ile karşılaşıyor. Mücadele gücü yüksek ve sert faullerin ortaya çıkabileceği bir maç beklentisiyle karşımıza çıkan Uruguay-Kolombiya mücadelesini, Haber Global ve Kontra Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

04.00 Arjantin-Ekvador: Grup aşamasında beklenenden daha iyi bir oyun koyan Arjantin, oyun olarak beklentileri aşmayı başaran bir başka ekip Ekvador ile karşı karşıya geliyor. Enner Valencia önderliğinde son Brezilya maçını iyi oynayan Ekvador, Arjantin karşısında sürpriz peşinde olacak. Bu keyifli mücadelenin adresi, Haber Global ve Konta Youtube kanalları.

16.00 Formula 1 Avusturya GP: Seriye bağlayan Verstappen, bir kez daha kazanarak Hamilton ile farkı açmak istiyor. Hamilton ise bu seriyi Avusturya’da sonlandırma peşinde. Eğlenceli geçmeye aday Avusturya GP’si, S Sport 2 ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV ekranlarında.

Şifresiz Maçlar


TRT 1 ekranlarında ise Euro 2020 heyecanı yaşanacak. Çeyrek final maçlarını şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Haber Global ekranlarında Copa America heyecanı yaşanmaya devam edecek. Ayrıca Kontra Youtube kanalında da bu maçlar canlı yayınlanacak.

NTV ekranlarından FIBA Olimpiyat Eleme maçları ekranlara geliyor. Türkiye’nin ikinci turdaki karşılaşmalarını bu ekranlardan izleyebilirsiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

1 Play Sports Youtube: Singapur Premier Ligi

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.