Dustin Poirier-Conor McGregor UFC Karşılaşması S Sport Plus’ta

27.06.2021 - 17:00

Dustin Poirier-Conor McGregor UFC Karşılaşması S Sport Plus’ta

Dustin Poirier ile Conor McGregor üçüncü kez kozlarını paylaşıyor. 11 Temmuz Pazar 05.00’teki dev kapışma, S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

Ocak ayında rövanş maçına çıkan Dustin Poirier ile Conor McGregor, bir kez daha kozlarını paylaşacak. İki ismin üçüncü karşılaşmasının adresi de S Sport Plus olacak. Dev kapışmayı 11 Temmuz 05.00’ten itibaren S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’a üye olarak UFC’de Poirier-McGregor kapışmasını kesintisiz bir şekilde izlemek için buraya tıklayın.

İkinci Maçta Kazanan Poirier Olmuştu

2015 yılında ilk kez karşı karşıya gelen Poirier ve McGregor’ın bu kapışmasında kazanan taraf McGregor olmuştu. 6 yıl sonra Ocak ayında iki isim bir kez daha kozlarını paylaştı. Beklentilerin üst düzey olduğu mücadelede galip gelen taraf Poirier oldu.

İkili 6 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelmişti. O dönemki mücadeleyi Conor McGregor, ilk rauntta Poirier'i nakavt ederek kazanmıştı. İkinci maç öncesinde ise Conor McGregor, "Poirier iyi bir dövüşçü ama benim seviyemde değil, onu yine saniyeler içinde nakavt edeceğim" açıklamasında bulunmuştu. Maç sonunda ise açıklamaların tonu değişti.

İkinci maça yaklaşık 1 yıldır aktif olmayarak çıkan ve bunun sorunlarını yaşadığı görülen McGregor, karşılaşma sonrasında kendisinin aktif olması gerektiğini vurguladı. Karşılaşma için temposunun yeterli olmadığını belirten McGregor, kaybını ringlerden uzak olmasına bağladı. 

Üçüncü maç öncesinde ise iki taraf da temkinli davranıyor. Her iki isim de kazanacağını düşünse de şu an için sert açıklamalardan kaçınılıyor. 

Dünyanın Sporu S Sport Plus’ta


Türkiye’deki en başarılı dijital platformlardan biri olan S Sport Plus, birçok spor organizasyonunu ekranlara getiriyor. Önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig, İtalya Kupası, NBA gibi organizasyonları ekranlara getirecek olan S Sport Plus, UFC mücadelelerini de sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde sürpriz birkaç organizasyonun da S Sport Plus platformunda kendine yer bulması bekleniyor.

S Sport Plus’a üye olarak Poirier ile McGregor’ın üçüncü kapışmasını izlemek için buraya tıklayın.