U19 Gelişim Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri A Spor’da

26.06.2021 - 18:38

U19 Gelişim Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri A Spor’da

U19 Gelişim Ligi çeyrek final eşleşmelerinden iki karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor. 4 Temmuz Pazar günü 18.00’deki Fenerbahçe-Başakşehir ve 21.00’deki Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmalarını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezon her hafta 1 Bundesliga mücadelesini şifresiz olarak ekranlara taşıyan A Spor, maç yayınlarına U19 Gelişim Ligi ile devam ediyor. Normal sezonu sona eren Gelişim Ligi’nde Antalya’da düzenlenecek iki play-off maçını yayınlayacak A Spor’un, önümüzdeki dönemlerde farklı karşılaşmaları da futbolseverlerle buluşturacağı tahmin ediliyor.

A Spor’un yayın akışına dahil olan ilk mücadele Fenerbahçe-Başakşehir. 18.00’de başlayacak bu mücadelenin ardından 21.00’de Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Başakşehir Normal Sezonu 3’üncü Sırada Tamamladı


Normal sezonu üçüncü sırada tamamlayarak Fenerbahçe ile eşleşen Başakşehir, özellikle son haftalarda oynadığı oyunla dikkat çekmeyi başarmıştı. Son 5 haftada sadece Trabzonspor’a kaybeden Başakşehir’de dikkat çekici birçok isim forma şansı buluyor. Orta sahanın merkezinde yer alan Emir Şenocak ve sağ bek oynayan Muhammed Sarıkaya ise en büyük yıldız adayları.

Fenerbahçe ise normal sezonu 6’ncı sırada tamamladı. Beklenen performansı gösteremeyen Fenerbahçe’de dikkat çeken isimse Arda Güler. Henüz 16 yaşında olan Güler, olgun oyunuyla u19 Gelişim Ligi’nde fark yaratıyor.

Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki play-off çeyrek final mücadelesini, Pazar günü 18.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray Normal Sezonu Namağlup Tamamladı


Alt yaş kategorilerinde dominant olmasıyla dikkat çeken Galatasaray, U19 Gelişim Ligi’nde normal sezonu namağlup lider tamamladı. Derbiyi de kazanarak adını yarı finale yazdırmak isteyen Galatasaray’da Bartuğ Elmaz ve Eren Aydın gibi isimler dikkat çekiyor.

Son haftalarda daha iyi sonuçlar alan Beşiktaş ise ligi 8’İnci sırada tamamladı. 20 hafta sonunda 33 puanı alan Beşiktaş’ın dikkat çeken isimleri ise ileri uçta forma giyen Koray Yağcı ve Kırgızistan doğumlu Avtandil Duishoev.

Derbiyi de kazanarak normal sezonda bıraktığı yerden devam etmek isteyen Galatasaray ile sürpriz peşinde olacak Beşiktaş arasındaki bu keyifli müsabakayı, 21.00’den itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.