Galatasaray-Dinamo Bükreş Hazırlık Maçı GS TV’de

25.06.2021 - 20:43

Galatasaray-Dinamo Bükreş Hazırlık Maçı GS TV’de

UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçı oynayacak olan Galatasaray, ilk hazırlık maçına Dinamo Bükreş karşısında çıkıyor. 27 Haziran Pazar günü 18.00’deki mücadeleyi, GS TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda sezonu açtı. Bilinmezlikler eşliğinde sezona giriş yapan Galatasaray’ın hazırlık maçı takvimi de belli oldu. İlk maçına Pazar günü çıkacak olan Galatasaray’ın Dinamo Bükreş karşısındaki sınavı, GS TV ekranlarından ve Galatasaray Youtube kanalından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 18.00.

Galatasaray’da Kadro Bilinmezliklerle Dolu


Geçtiğimiz hafta başkanlık seçimini yapan Galatasaray, ilk bilinmezliği böylece ortadan kaldırdı. Öte yandan PSV maçı için nasıl bir hazırlık yapılacağı hâlen bilinmezliğini koruyor. Zira takımda hangi bölgelere transfer yapılacağı, bu transferlerin ilk maça yetişip yetişmeyeceği belli değil.

Florentino Luis ve Gedson Fernandes’i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’ın birkaç oyuncuyla da yollarını ayırması bekleniyor. Hazırlık maçında ise daha çok gençlerden oluşan bir kadro ile sahaya çıkılacağı tahmin ediliyor.

Dinamo Bükreş’in İlk Hazırlık Maçındaki Rakibi Keçiörengücü’ydü


Kamp için Türkiye’de olan ekiplerden Dinamo Bükreş, hazırlıklarına Haziran ayı başında başladı. Türkiye’ye geldikten sonra geçtiğimiz günlerde Keçiörengücü ile bir hazırlık maçı yapan Dinamo Bükreş, bu karşılaşmayı 4-1 kazandı.

Hazırlıklarına Galatasaray maçıyla devam edecek Dinamo Bükreş, Romanya’da normal sezonu 14’üncü sırada bitirmişti. Küme düşmeme için oynanan play-out grubundaki maçlarla ligde kalabilen Dinamo Bükreş, bu sezon daha iyi bir performans gösterme niyetinde.

Tek Hedef PSV Maçı


Galatasaray, seçim sebebiyle beklenen tempoda giremediği 2021/22 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarına kalarak finansal olarak biraz daha rahatlamak istiyor. Bu bağlamda ilk ön eleme turu maçında PSV’yi eleme hesapları yapılıyor.

PSV mücadelesi öncesinde ilk olarak GS TV ekranlarından naklen yayınlanacak maçta Dinamo Bükreş ile karşılaşacak olan Galatasaray, ardından hazırlıklarını Almanya’da devam ettirecek ve burada Aris ile bir hazırlık maçı yapacak. Dinamo Bükreş mücadelesi dışındaki tüm hazırlık maçlarının Spor Smart ekranlarından futbolseverlerle buluşması bekleniyor.