Türkiye Grand Prix’si 1-3 Ekim’de S Sport Plus’ta

25.06.2021 - 14:19

Türkiye Grand Prix’si 1-3 Ekim’de S Sport Plus’ta

Formula 1 yönetimi, Türkiye Grand Prix’sinin 1-3 Ekim tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Bu tarihler arasındaki antrenman ve sıralama turlarıyla birlikte dev yarışı, S Sport Plus platformundan naklen izleyebileceksiniz.

Formula 1’de geçtiğimiz sezonun en etkileyici yarışı Türkiye GP’si ile ilgili bu sezonda da birtakım beklentiler mevcuttu. Birkaç ay önce Türkiye GP’sinin yapılacağı açıklanmış ama birkaç ülkenin Türkiye’ye seyahat kısıtlaması getirmesi sonrasında bundan vazgeçilmişti. Geçtiğimiz günlerde Sigapur GP’sinin iptal edileceği gündeme geldi ve tekrar Türkiye GP’sinin takvime girmesi noktasında bir beklenti oluştu. Bu beklentiler Formula 1 tarafından yapılan açıklamayla birlikte karşılığını buldu.

1-3 Ekim’de Türkiye Grand Prix’sinin yapılacağını duyuran Formula 1, Singapur Grand Prix’sinin gerçekleştirilmeyeceğini kamuoyuyla paylaştı. Türkiye Grand Prix’sinin Türkiye’deki yayıncısı ise S Sport Plus oldu. Antrenman ve sıralama turlarıyla birlikte yarışın tüm heyecanı, 1-3 Ekim tarihleri arasında S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarda yaşanacak.


S Sport Plus’a üye olmak ve Formula 1 heyecanını kesintisiz bir şekilde yaşamak için buraya tıklayın.


Türkiye GP’si Yeniden Takvimde


Türkiye Grand Prix’sinin Formula 1 takvimine giriş yaptığı, S Sport Twitter hesabından duyuruldu. Yarışın yayıncısı olan S Sport’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Formula 1 Türkiye GP’si yeniden takvime alındı. Türkiye Grand Prix, iptal edilen Singapur GP’si yerine 1-3 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşecek!




Türkiye Grand Prix’si Şifresiz Yayınlanacak mı?



Türkiye Grand Prix’sinin takvime girmesiyle birlikte yarışseverlerin konuyla ilgili birtakım beklentileri de ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen yarışı şifresiz olarak sporseverlerle buluşturan S Sport’un bu yıl da yarışı şifresiz yayınlayabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan henüz bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Her geçen gün içeriklerinin sayısını biraz daha arttıran S Sport Plus, Formula 1’in yanı sıra birçok spor organizasyonunu ekranlara getiriyor. NBA, Premier Lig, Wimbledon Tenis Turnuvası, Moto GP, UFC ve daha birçok organizasyonu sporseverlerle buluşturan S Sport Plus’ın önümüzdeki günlerde sürprizlerine devam etmesi bekleniyor.

S Sport Plus’a üye olarak dünyanın dört bir yanından spor organizasyonlarını izlemek için buraya tıklayın.