25-26-27 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

24.06.2021 - 18:40

25-26-27 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Hafta sonu Euro 2020’de eleme maçları başlıyor. Ayrıca NBA’de de heyecan üst düzey. Hafta sonunun öne çıkan maçlarını ve haftanın şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma gününe Copa America ile başlayıp, Voleybol Milletler Ligi ile devam edeceğiz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

03.00 Şili-Paraguay: 3 maçta da mağlup olmayan Şili, bize göre kadrosunun hakkını tam olarak yıllardır veremeyen Paraguay ile karşılaşıyor. Copa America’da bu kritik mücadeleyi, Haber Global ve Kontra Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

17.00 Voleybol Milletler Ligi 3'üncülük Maçı: Voleybol Milletler Ligi’nde sona gelindi. Yarı final maçlarının ardından Cuma günü 3'üncülük ve final mücadeleleri ekranlara gelecek. 3'üncülük maçını, TRT Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

20.30 Voleybol Milletler Ligi Final Maçı: Voleybol Milletler Ligi’nde final maçının nefes kesmesi bekleniyor. Tahminler Brezilya-ABD finali olacağı yönünde. Türkiye veya Japonya’nın sürpriz yapması durumunda da final yine aynı keyifte olacaktır. Bu mücadeleyi, TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününe NBA karşılaşmasıyla başlıyoruz. Sonrasında Euro 2020 ile devam ediyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

03.30 Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks: Serinin ikinci maçında heyecan yine üst düzey olacak. Zorlu bir yoldan buraya gelen iki ekibin keyifli kapışmasının adresi ise S Sport ve S Sport Plus olacak. 

19.00 Galler-Danimarka: Kimsenin beklemediği şekilde 4’lü savunmayla turnuvada bir üst tura çıkan Galler, talihsiz olayın ardından ayağa kalkmayı başaran Danimarka ile karşılaşıyor. Danimarka’nın 3’lü savunmaya geçtikten sonra gösterdiği performans ve Galler’in her takıma ters gelebilecek oyun anlayışı maçı keyifli hale getiriyor. Bu karşılaşmayı, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 İtalya-Avusturya: Turnuvanın en iyi futbol oynayan ekibi İtalya ile son Ukrayna mücadelesinde büyüleyici bir performans gösteren Avusturya kozlarını paylaşıyor. İtalya’nın önde baskısına Avusturya’nın nasıl yanıt vereceği merek konusu. Bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe yine NBA ile başlıyoruz. Daha sonrasında Euro 2020’de iki mükemmel mücadele bizleri bekliyor.

04.00 LA Clippers-Phoenix Suns: Serinin 4’üncü maçında Clippers ile Phoenix Suns kozlarını paylaşıyor. İlk iki maçı tuhaf şekilde kaybeden Clippers, kendi evinde ayağa kalkmak istiyor. Serinin dördüncü maçını, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz. 

19.00 Hollanda-Çekya: Çekya’nın uzun top oynaması, birçok ekibin oyununu bozuyor. Hollanda’yı da bozabilecekleri düşünülüyor. Bu zamana kadar turnuvada beklentileri aşan iki ekibin keyifli mücadelesi, TRT 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

22.00 Belçika-Portekiz: Turnuvanın iki favorisi kozlarını son 16 turunda paylaşıyor. Belçika’nın grubu epey kolaydı. Danimarka dışında Belçika savunmasını zorlayacak tek bir takım bile yoktu. Nitekim Danimarka maçında kazanmalarına rağmen epey aciz duruma düştüler. Portekiz ise ölüm grubunu 3’üncü sırada tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Onlardaki tuhaf durum ise savunma performansları oldu. Keyifli geçmesi beklenen Belçika-Portekiz mücadelesini, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ekranlarında Voleybol Milletler Ligi karşılaşmaları sporseverlerle buluşacak. 

TRT 1 ekranlarında ise Euro 2020 heyecanı yaşanacak. Son 16 turu maçlarını şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Haber Global ekranlarında Copa America heyecanı yaşanmaya devam edecek. Ayrıca Kontra Youtube kanalında da bu maçlar canlı yayınlanacak.

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmalarının adresi ise NTV olacak. Yarı final ve final karşılaşmalarını bu ekranlardan takip edebilirsiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve İctimai TV'de dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.