W Series Tivibu Spor’da

23.06.2021 - 18:32

W Series Tivibu Spor’da

W Series yarışları Tivibu Spor ekranlarında olacak. 26 Haziran’dan 30 Ekim tarihine kadar toplam 8 yarışı, Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Son dönemde yeni içerikleri sporseverlerle buluşturan Tivibu Spor, yaz aylarını da dolu geçirmeyi planlıyor. Önce Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası karşılaşmalarını ekranlara getiren Tivibu Spor, ATP Stutgart’ı da çeyrek final karşılaşmalarından itibaren yayınlamıştı. Tivibu Spor’un son yeniliği ise W Series oldu. 26 Haziran’da başlayacak ilk yarış Tivibu Spor ekranlarından yarışseverlerle buluşacak. 30 Ekim’e kadar tüm yarışları Tivibu Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

2021 Takviminde 8 Ayrı Yarış Yer Alacak


Tivibu Spor’un ekranlara getireceği W Series yarışlarının ilki Cumartesi günü gerçekleşecek. Toplam 8 yarışın yapılacağı ve 30 Ekim tarihine kadar devam edecek olan W Series ile ilgili Tivibu Spor’un yaptığı paylaşım ise şu şekilde:

“W Series Tivibu Spor'da! 26 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 2021 sezonu, canlı yayınlarla Tivibu Spor'da! W Series, Formula 1 yarışlarında kadınların yer almaması sebebiyle 2018’de kurulan bir organizasyondur. 2019 yılında yapılan ilk dünya şampiyonasını İngiliz pilot Jamie Chadwick kazanmıştır. 2021 takviminde; Silverstone, RedBull Ring gibi Formula 1 pistlerinin de yer alacağı 8 ayrı yarış yer alacaktır ve bu yarışlarda 20 kadın pilot yer alacaktır.”









Tivibu Spor İçeriklerinin Sayısını Arttırmayı Planlıyor


Basketbol Süper Ligi yayınlarıyla dikkat çeken Tivibu Spor’un şu an için önümüzdeki sezonda hangi spor organizasyonlarını yayınlayacağı net değil. Geçtiğimiz yıl Hollanda Eredevise, İskoçya Premier Lig, Belçika Pro League, Basketbol Şampiyonlar Ligi, Eurocup, Basketbol Süper Ligi, Copa del Rey ve FA Cup’ı sporseverlerle buluşturan Tivibu Spor, 2021/22 sezonunda yeni içeriklere merhaba demeye hazırlanıyor.

Yeni sezon açılışını Manchester City-Leicester City Community Shield karşılaşmasıyla yapacak olan Tivibu Spor’un önümüzdeki sezon FA Cup ve Copa del Rey’i ekranlara getireceği tahmin ediliyor. Yaz ayları için W Series yayın haklarını satın alan Tivibu Spor’un sürprizlerle sporseverleri memnun etmesi bekleniyor.