Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası NTV ve S Sport Plus’ta

11.06.2021 - 19:07

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası NTV ve S Sport Plus’ta

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası NTV ve S Sport Plus ekranlarında olacak. 17 Haziran’da başlayacak olan turnuvada Türkiye’nin tüm maçları NTV ekranlarında, kalan maçlar ise S Sport Plus platformunda izleyicilerle buluşacak.

Kadınlar EuroBasket 2021’in Türkiye yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Son turnuvaları ekranlara getiren NTV, yine Türkiye maçlarını izleyicilerle buluşturacak. Kalan maçlar ise S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak. 17 Haziran’daki maçlarla başlayacak Kadınlar EuroBasket 2021, 27 Haziran tarihinde sona erecek.

S Sport Plus Yayınlayacağı Maçları Açıkladı


Kadınlar EuroBasket 2021’de Türkiye’nin maçları dışındaki tüm maçların yayın haklarını elinde bulunduran S Sport Plus, grup aşamasında ekranlara getireceği mücadeleleri açıkladı. S Sport Plus’ın açıkladığı takvim şu şekilde:

17 Haziran
16.00 Bosna Hersek-Belçika S Sport Plus
19.00 Sırbistan-İtalya S Sport Plus

18 Haziran
16.00 Belçika-Slovenya S Sport Plus

20 Haziran
13.00 Bosna Hersek-Slovenya S Sport Plus
22.00 Fransa-Rusya S Sport Plus

Kadınlar EuroBasket 2021 yayın haklarını da alan S Sport Plus, yaz aylarında içerikleriyle fark yaratacağa benziyor. S Sport Plus’a üye olarak EuroBasket 2021’i ve daha birçok organizasyonu kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.

Türkiye’nin Tüm Maçları NTV’de


Zorlu bir grupta yer alan Türkiye, turnuvaya Slovenya mücadelesiyle başlayacak. Ardından Bosna Hersek ve Belçika mücadeleleriyle Potanın Perileri grup aşamasını tamamlayacak. Türkiye’nin gruptaki tüm karşılaşmaları NTV ekranlarından naklen yayınlanacak. Gruptan çıkılması durumunda da karşılaşmalar NTV ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak. 

Hazırlık maçlarına devam eden Türkiye, ilk maçında Belarus’u mağlup etmeyi başarmıştı. Ardından oynanan Rusya maçını kaybeden Türkiye, geçtiğimiz günlerde İspanya karşısında ağır bir mağlubiyet aldı. Gruptan çıkma hedefiyle turnuvaya başlayan Türkiye’nin fikstürü şu şekilde:

17 Haziran
19.00 Slovenya-Türkiye NTV

18 Haziran
13.00 Bosna Hersek-Türkiye NTV

20 Haziran
16.00 Türkiye-Belçika NTV