11-12-13 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

10.06.2021 - 17:58

11-12-13 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Euro 2020 heyecanının başlayacağı Haziran'ın ikinci haftasında NBA, UFC ve Roland Garros’ta da keyifli maçlar oynanacak. 11-12-13 Haziran tarihlerinde öne çıkan mücadeleleri ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma gününe henüz saatleri belli olmayan iki tenis müsabakasıyla başlıyoruz. Ardından ise Euro 2020’yi başlatıyoruz.

15.50 Alexander Zverev-Stefanos Tsitsipas: Müthiş bir toprak sezonu geçiren Tsitsipas, final için son engeli geçmeyi planlıyor. Zverev ise son yıllarda biraz daha iyi oynadığı Grand Slam’lerde önce yarı finalde ardından da finalde mutlu sona ulaşmak istiyor. Henüz saati belli olmayan Zverev-Tsitsipas mücadelesini, Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.30 Novak Djokovic-Rafael Nadal: Yaklaşık 1 ay önce Roma’da finalde karşılaşan iki dev isim, bu kez Roland Garros finali için kozlarını paylaşıyor. Mükemmel geçmeye aday Djokovic-Nadal karşılaşmasını, Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Türkiye-İtalya: Euro 2020’nin açılış maçında Türkiye ile İtalya kozlarını Roma’da paylaşıyor. Tüm Avrupa’nın takip edeceği Türkiye-İtalya mücadelesini, TRT 1 ve TRT 4K ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününün başlangıcını Roland Garros kadınlar finaliyle yapacağız. Ardından yine Euro 2020’ye dümeni kıracağız.

15.30 Roland Garros Kadınlar Finali: Roland Garros’ta kadınlar tarafından yine birçok sürpriz oldu ve ilk kez bir Grand Slam’de yarı finale yükselen 4 isim karşımıza çıktı. Bu isimlerden hangisi final oynar bilinmez ama finalin oldukça heyecanlı geçeceği kesin. Roland Garros kadınlar finalini, Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Danimarka-Finlandiya: Turnuvanın sürpriz adayları arasında gösterilen Danimarka, ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek Finlandiya ile karşılaşıyor. Eğlenceli geçmeye aday Danimarka-Finlandiya mücadelesini, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Belçika-Rusya: Turnuvanın favorilerinden Belçika, beklentilerin altında kalma ihtimali bir hayli fazla olan Rusya ile karşılaşıyor. De Bruyne’den yoksun sahaya çıkması beklenen Belçika’nın Rusya önünde neler yapacağının yanıtı, TRT 1 ekranlarından verilecek.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe UFC karşılaşmalarıyla başlıyoruz. Ardından Roland Garros finali ve Euro 2020 maçları bizleri bekliyor.

07.00 Adesanya-Vettori: Kemerini korumak için ringe çıkacak Adesanya, Vettori’yi bir kez daha mağlup etme hesapları yapıyor. Vettori ise ilk randevularında haksızlığa uğradığına ve maçı kendisinin kazanması gerektiğine inanıyor. Bu kez işi hakemlere bırakmayacağını belirten Vettori ile Adesanya arasındaki bu dev mücadeleyi, S Sport Plus platformunda takip edebilirsiniz.

16.00 Roland Garros Erkekler Finali: Tam bu finalin olduğu saatte Euro 2020’de İngiltere-Hırvatistan mücadelesi var. İki karşılaşma da izlemeye değer ama bizim tercihimiz Roland Garros finalinden yana olacak. Yeni jenerasyon ile eski jenerasyonun kapışması şeklinde geçecek bu finalin adresi Eurosport.

22.00 Hollanda-Ukrayna: Günün kapanışını ise Euro 2020 ile yapıyoruz. Frank de Boer yönetiminde ne yapacağı merak konusu olan Hollanda, oturmuş kadrosuyla sürpriz yapabilecek takımlar arasında gösterilen Ukrayna ile karşılaşıyor. Hollanda-Ukrayna mücadelesini, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında Voleybol Milletler Ligi mücadeleleri olacak. Bunun yanında Yalovaspor-Samsunspor TBL play-off serisinin 3’üncü maçı yine bu ekranlardan naklen yayınlanacak. 
TRT 1 ekranlarında ise Euro 2020 heyecanı yaşanacak. 11 Haziran’da başlayacak bu heyecan, 1 ay boyunca TRT ekranlarında olacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2 Play-Off: La Liga SmartBank Youtube

Avustralya NBL Play-Off: Avustralya NBL Twitch

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Voleybol Bölgesel Ligler: TVF Voleybol TV Youtube

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi: TBF TV

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.