Ali Ece Önümüzdeki Sezon Sadece Vole’de

07.06.2021 - 19:13

Ali Ece Önümüzdeki Sezon Sadece Vole’de

Geçtiğimiz sezon Vole ile birlikte TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Ali Ece, önümüzdeki sezonla birlikte sadece Vole’de olacak. Kadrosunu güçlendiren Vole, böylece bir bakıma iç transferi Ali Ece ile birlikte tamamladı.

Yeni sezonda Youtube başta olmak üzere Vole uygulamasında da özel içeriklerle sporseverlerin karşısına çıkması beklenen Vole, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Önümüzdeki sezon için Uğur Karakullukçu, Serdar Ali Çelikler, Mustafa Demirtaş, Serkan Akkoyun ve Ilgaz Çınar ile anlaşan Vole, Yağız Sabuncuoğlu’nu da kadroya katmıştı. Vole’de son imza ise Ali Ece’den geldi. Sevilen yorumcu bundan böyle sadece Vole Youtube kanalında ve Vole mobil uygulamada olacak.

Beklenen İmza Atıldı


Vole, Ali Ece transferini Twitter hesabından paylaştı. Ali Ece’nin transferiyle ilgili Vole’nin yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Beklenen imza atıldı. Ali Ece de bundan sonra sadece VOLE’de .









Vole Euro 2020 Programlarıyla Yeni Sezona Giriş Yaptı


Geçtiğimiz sezon İlk Raund ve Son Raund programlarıyla futbolseverlerin ilgisini çeken Vole, NBA ve NFL programlarına da yer veriyordu. Yeni sezon takvimini henüz açıklamayan Vole’nin yine benzer içeriklerİ sporseverlerle buluşturması bekleniyor. 

Yeni sezon öncesinde Euro 2020 programlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkan Vole’nin bu programlarında Mustafa Demirtaş, Ilgaz Çınar, Serkan Akkoyun ve Ali Ece yer alıyor. Önümüzdeki günlerde Euro 2020’ye özel programların sayısının artacağı tahmin ediliyor.

Ali Ece Kimdir?


Ali Ece 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bir süre SKY Türk kanalında Total Futbol programında yer alan Ali Ece, Lig TV ekranlarında da boy göstermiştir. 5 yıl TRT Spor kanalında program yapan Ali Ece, ardından sırasıyla NTV Spor, Tivibu Spor ve NTV’de çalışmıştır. 

Ali Ece, geçtiğimiz sezon Fanatik Gazetesi'nde yazmakta, Vole Youtube kanalında ve TRT Spor kanalında yorumlarını paylaşmaktaydı. Yeni sezonda ise Ali Ece’nin tek adresi Vole Youtube kanalı ve Vole mobil uygulama olacak.