ATP Mercedes Cup Çeyrek Finallerden İtibaren Tivibu Spor’da

07.06.2021 - 16:57

ATP Mercedes Cup Çeyrek Finallerden İtibaren Tivibu Spor’da

8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ATP Mercedes Cup (ATP Stuttgart) çeyrek finallerden itibaren Tivibu Spor ekranlarında olacak. Çim sezonunun ilk büyük turnuvasını, Tivibu Spor 4 ekranlarından takip edebileceksiniz.

Yaz döneminde içeriklerin sayısını düşürmek istemeyen Tivibu Spor, ilk önce Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası yayınlarıyla dikkat çekti. Türkiye’de yıllar sonra ekranlara gelen Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası’nın ardından Tivibu Spor, yeni bir turnuvayla abonelerinin karşısına çıktı. 8-13 Haziran tarihlerinde oynanacak Mercedes Cup, Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak. 

Çeyrek final maçları itibarıyla yayınlara başlayacak olan Tivibu Spor’un önümüzdeki günlerde de sürpriz organizasyonlara yer vermesi bekleniyor.

Çim Sezonu ATP Stuttgart ile Tivibu Spor’da Açılıyor


Tivibu Spor’un Mercedes Cup, diğer bir adıyla ATP Stuttgart’ı naklen yayınlayacağını Tivibu Spor’da Tenis Raporu programıyla tenisseverlerin karşısına çıkan Onur Akmeriç paylaştı. Çim sezonunun ATP Stuttgart ile Tivibu Spor’da açılacağını dile getiren Akmeriç, şöyle devam etti:

Hafta sonuna güzel bir haberle başlayalım. Çim sezonunu ATP Stuttgart ile Tivibu Spor’da açıyoruz. Cuma günü çeyrek finallerden itibaren 7 maç Tivibu Spor 4’te olacak. Pazar günkü final Fransa Açık finaliyle çakışmıyor herkes rahat olsun.







Önemli Raketler Turnuvada Boy Gösterecek


ATP Stuttgart’ta eleme heyecanı bugün oynanan maçlarla başladı. Wimbledon öncesi çim korta alışma turnuvası olarak da görülen Mercedes Cup’a önemli isimler katılacak ve bu isimler çeyrek finalden itibaren Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Turnuvanın bir numaralı seri başı Denis Shapovalov. Bunun yanında geçtiğimiz yıllarda önemli turnuvalarda başarı yakalayan ve gelecekte birçok kişinin beklentisinin olduğu raketler turnuvada yer alacak. Turnuvada seri başı raketler; Shapovalov, Hurkacz, Auger-Aliassime, De Minaur, Basilashvili, Humbert, Mannarino ve Millman şeklinde sıralanıyor. Türk raket Altuğ Çelikbilek’in de katıldığı turnuvayı, çeyrek finallerden itibaren Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Cuma günü çeyrek final maçlarıyla başlayacak serüvende toplam 7 maçı ekranlara getirecek Tivibu Spor’un, sezonun ilerleyen dönemlerinde de sürpriz ATP turnuvalarını yayınlayabileceği tahmin ediliyor.