Socrates Dergi Youtube Euro 2020 Takvimini Açıkladı

06.06.2021 - 08:02

Socrates Dergi Youtube Euro 2020 Takvimini Açıkladı

Son iki yılda Youtube’de birçok programla dikkat çeken Socrates Dergi, Euro 2020 programını takipçileriyle paylaştı. Her gün özel programları futbolseverlerle buluşturacak olan Socrates Dergi, bu serüvende canlı yayınlara da imza atacak.

Euro 2020’nin başlamasına sayılı günler kala Türkiye’deki spor kanalları yavaş yavaş programlarını açıklıyor. Son yıllarda ilgi çekici birçok programı sporseverlerle buluşturan Socrates Dergi, Euro 2020 programını açıklayan kanallardan biri oldu. Youtube’da her gün Euro 2020 yayınlarına imza atacak olan Socrates Dergi, bunun yanında özel yarışmalar ve canlı yayınlarla dikkat çekecek. 

Euro 2020 Özel Programları Socrates Dergi’de


Turnuva öncesinde Yuvarlak Masa programıyla Euro 2020 ateşini yakan Socrates Dergi, turnuva boyunca birçok programı futbolseverlerle buluşturacak. Euro 2020’de her maç günü saat 13.00’te Avrupa Merkez programı Socrates Dergi’de olacak. Turnuvayla ilgili öne çıkan haberler, günün maçlarına dair değerlendirmeler her gün bu programlarda futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Gündüz kuşağında Avrupa Merkez programını yayınlayacak olan Socrates Dergi, şampiyona boyunca her gece 00.00’da İnan Özdemir, Emre Özcan ve Mehmet Demirkol’un yer alacağı bir programa daha imza atacak. Bu programda şampiyonada günün maçları ve bir sonraki günün maçları değerlendirilecek.

Türkiye’nin sahaya çıkacağı günde ise canlı yayınlar devam edecek. Cuma günü İtalya maçıyla başlayacak serüvende her Türkiye maçı öncesinde ve sonrasında İnan Özdemir, Mehmet Demirkol ve Emre Özcan futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Özel İncelemeler Socrates Dergi’de


Euro 2020 öncesinde yayınlara başlayan Socrates Dergi, geçtiğimiz günlerde A Grubu takımlarının tek tek değerlendirildiği bir seriye başladı. Bunun yanında diğer grupların değerlendirmesi de Euro 2020 öncesinde Socrates Dergi’de olacak.

Socrates Dergi, turnuvada öne çıkması beklenen 10 genç yeteneği de mercek altına alacak. Bütün bu inceleme videolarının Euro 2020 öncesinde yayında olması bekleniyor. 

Sosyal medya üzerinden sürpriz yarışmalar da düzenleyecek olan Socrates Dergi, turnuva boyunca Euro 2020’nin nabzını tutacak.