Serkan Akkoyun Vole’ye Transfer Oldu

04.06.2021 - 08:22

Serkan Akkoyun Vole’ye Transfer Oldu

Son dönemde birçok ismi kadrosuna katan Vole, transferlerine bir yenisini ekledi. TRT Spor’da yorumlarıyla dikkat çeken Serkan Akkoyun, bundan böyle sadece Vole Youtube kanalında ve Vole uygulamasında olacak.

Son iki senedir içeriklerini mobil uygulamadan Youtube’a kaydıran Vole, transferlerine devam ediyor. Ali Ece, Serdar Ali Çelikler, Uğur Karakullukçu, Ilgaz Çınar, Yağız Sabuncuoğlu gibi isimleri kadrosuna katan Vole’nin son transferi Serkan Akkoyun oldu. Geçtiğimiz yıl TRT Spor ve Vole’de yorumlarını paylaşan Serkan Akkoyun, bundan böyle sadece Vole izleyicileriyle buluşacak. 

Yeni Bir Yolculuğa Çıkıyoruz


TRT Spor’da Avrupa Stüdyosu programında yer alan Serkan Akkoyun, Twitter hesabından Vole ile anlaştığını duyurdu. Yazılacak, anlatılacak çok şeyin olduğunu belirten Akkoyun’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz, anlatacak ve yazılacak yeni hikayeler var.







Turnuva Yolu Programıyla Yeni Dönem Başladı


Geçtiğimiz aylarda da Vole’de birkaç programa çıkan Serkan Akkoyun’un Vole’deki yeni döneminin başlangıcı ise “Turnuva Yolu” programı oldu. Ilgaz Çınar ile birlikte Euro 2020’deki ekipler hakkında yorumlar yapan Serkan Akkoyun, ilerleyen dönemlerde farklı programlarda da Vole izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Yeni dönemde fark yaratan Vole’nin ilerleyen günlerde sürprizlere hem yorumcu hem de program bazında devam etmesi bekleniyor.

Vole’de Yeni Dönem Nasıl Olacak?


Youtube’daki başarılı spor kanallarından Vole, Yağız Sabuncuoğlu transferiyle sezona giriş yaptı. Serdar Ali Çelikler ve Uğur Karakullukçu’nun da yeni sezonda sadece Vole ekranlarında olacağı duyuruldu. Son olarak da Serkan Akkoyun Vole’ye transfer oldu.

Vole’nin yeni sezon takviminde İlk Raund, Son Raund ve Tatava gibi çok izlenen programların yer alması bekleniyor. Özel röportajlara da imza atması beklenen ve buna Cenk Tosun ile başlayan Vole, önümüzdeki günlerde sürprizlerine devam edeceğe benziyor.

Serkan Akkoyun Kimdir?


1987 yılında Adana'da dünyaya geldi. Eurosport, Sporx ve Sabah Gazetesi'nde editörlük yaptı. Hayatım Futbol, Futbol Extra, Fitbol, Cosmopolitan, Cins, Tuhaf ve Lacivert dergilerinde yazılar yazdı. 2016'da A Spor'da yorumculuk kariyerine başlayan Akkoyun, 2018'in Kasım ayından bu yana TRT Spor'da "Avrupa Stüdyosu" programı başta olmak üzere yorumculuk yapıyordu.

Avrupa ve dünya futbolu üzerine özel içerikleri de trtspor.com.tr adresinde paylaşan Serkan Akkoyun, bundan böyle yorumlarıyla Vole Youtube kanalında olacak.