4-5-6 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

03.06.2021 - 20:11

4-5-6 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Euro 2020 öncesi hazırlık maçlarının oynanacağı ve NBA’de ilk turun son maçlarının sporseverlerin karşısına çıkacağı 4, 5 ve 6 Haziran’da öne çıkan karşılaşmaları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma gününe NBA ile başlayıp rotayı hazırlık maçlarına çeviriyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

05.30 LA Lakers-Phoenix Suns: Davis’in sakatlığı sonrası seride 3-2 geri düşen Lakers, ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Son şampiyonun bu kritik Phoenix Suns sınavını, Bilyoner TV üzerinden takip edebilirsiniz.

20.30 İspanya-Portekiz: Hazırlık maçlarının temposu çok keyif vermese de İspanya-Portekiz mücadelesi en azından isim olarak çok şey vaat ediyor. Karşılaşmanın seyircili oynanacak olması da heyecan verici. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 İtalya-Çekya: Türkiye ile Euro 2020 açılış maçına çıkacak olan İtalya, ikinci hazırlık maçında Çekya ile karşılaşıyor. Birtakım sürprizlerin de olduğu İtalya’nın yenilenen kadrosunun Çekya önünde neler yapacağının yanıtı ise S Sport ve S Sport Plus ekranlarında verilecek.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü sönük bir liste karşımızda. Günün en dikkat çekici karşılaşması ise ING Basketbol Süper Ligi final serisi.

19.00 Galler-Arnavutluk: Temposu çok yüksek olması beklenmeyen Galler-Arnavutluk maçı, gruptaki rakibimizi görmek için iyi bir tercih olabilir. Türkiye ile 16 Haziran’da karşılaşacak olan Galler’in Arnavutluk önünde neler yapacağının yanıtını, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından alabilirsiniz.

19.30 Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko: ING Basketbol Süper Ligi final serisinin ikinci maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu konuk ediyor. Euroleague şampiyonu olarak final serisine çıkan Anadolu Efes ile bu sezonu bir şekilde finale yükselmeyi başararak geçiren Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Tivibu Spor 2 ve TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Almeria-Girona: İspanya La Liga’ya yükselmek isteyen iki ekip, play-off yarı finali rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. İlk maç Girona’nın 3-0’lık üstünlüğüyle sona ermişti. Gergin ve çoğu kişinin beklentisinin aksine tempolu geçebileceğini düşündüğümüz Almeria-Girona La Liga 2 play-off yarı final rövanş mücadelesini, La Liga SmartBank Youtube hesabından takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü NBA ile güne başlıyoruz. Sonrasında duraklarımız Azerbaycan ve İngiltere. Günün dikkat çeken karşılaşmaları şu şekilde:

02.30 Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks: İnanılmaz bir hücum potansiyeli olan Brooklyn Nets, Miami Heat’i süpürerek dikkat çeken Milwaukee Bucks ile Konferans Yarı Final serisi ilk maçında karşılaşıyor. İki ekibin de birbirlerini durdurabilecek silahlarının olması, seriyi ilk günden son güne eğlenceli bir noktaya ulaştıracak. Karşılaşmanın S Sport ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanıp yayınlanmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

15.00 F1 Azerbaycan GP: Monaco’da 1’inci olarak pilotlar sıralamasında liderliğe yükselen Verstappen, Azerbaycan’da da kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Hamilton ise talihsiz geçen Monaco GP’sini unutturmanın peşinde. Azerbaycan GP’sini S Sport 2 ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV’den izleyebilirsiniz.

19.00 İngiltere-Romanya: Euro 2020’nin favorileri arasında gösterilen İngiltere, Romanya ile hazırlık maçına çıkıyor. Nasıl bir sistemde oynayacakları, kadronun nasıl olacağı ve benzerleri merak konusu olan İngiltere’nin Romanya sınavını, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında voleybolda Avrupa Altın Ligi karşılaşmaları şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. Ayrıca Voleybol Milletler Ligi de bu ekranlarda olacak. Bunun yanında Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko serisinin 2’nci maçı da TRT Spor ekranlarından basketbolseverlerin karşısına çıkacak.

Tivibu Spor, Pazar günü Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası final ve üçüncülük maçlarını şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2 Play-Off: La Liga SmartBank Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Estonya Meistriliiga: SoccernetEE Youtube

Basketbol 1. Lig Play-Off: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.