Manchester City-Leicester City Community Shield Finali Tivibu Spor’da

03.06.2021 - 19:58

Manchester City-Leicester City Community Shield Finali Tivibu Spor’da


FA Cup şampiyonu Leicester City ile Premier Lig'i şampiyon tamamlayan Manchester City, sezon öncesi Community Shield mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Manchester City-Leicester City mücadelesini, 7 Ağustos tarihinde Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezon İngiltere FA Cup yayın haklarını alarak dikkat çeken Tivibu Spor ekranlarında heyecan, yeni sezonda da devam edecek. Yeni sezon yayın akışını şimdiden paylaşan Tivibu Spor, 7 Ağustos tarihinde oynanacak Leicester City ile Manchester City arasındaki Community Shield mücadelesini naklen yayınlayacağını açıkladı. Manchester City-Leicester City mücadelesinin başlama saati ise 19.00 olarak belirtildi.

Tivibu Spor Twitter Hesabından Duyuruyu Yaptı


Tivibu Spor, yeni sezonun ilk canlı yayın müjdesini Twitter hesabından verdi. Dev mücadeleyi ekranlara getireceğini belirten Tivibu Spor’un paylaşımı şu şekildeydi:

FA Cup şampiyonu Leicester City ile Premier Lig şampiyonu Manchester City’nin karşı karşıya geleceği Community Shield karşılaşması, 7 Ağustos’ta oynanacak. Dev maç, canlı yayınla Tivibu Spor’da!









Manchester City Şampiyonlar Ligi’nde Kabus Yaşadı

Hem ligi hem de lig kupasını kazanan Manchester City, sezonun son maçında Chelsea ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için kozlarını paylaştı. Mücadelenin ilk yarısında geri düşen City, ikinci yarıda rakip kalede hiçbir varlık gösteremedi ve mücadeleyi kaybetti.

İlk kez çıktığı Şampiyonlar Ligi finalinden eli boş dönen Manchester City, yeni sezonda hedefi yine Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olarak belirledi.

Leicester City Geçtiğimiz Sezonun Sonunu Yine Getiremedi


Son 2 sezondur son ana kadar ilk 4 yarışında olan ve ligin de büyük bir bölümünü ilk 4’te devam ettiren Leicester City, geçtiğimiz sezon yine hayal kırıklığı yaşadı. Sezonun son maçında Tottenham’ı yenmeleri durumunda ilk 4 vizesi alacaklardı ama istenilen sonucu bir kez daha almayı başaramadılar. Bir önceki sezonda da Manchester United karşısında mağlubiyet alarak ilk 4’ün dışında kalmışlardı.

İki sezondur Şampiyonlar Ligi vizesini son anda kaçıran Leicester City, sezona kupa ile başlamak istiyor.

Son 5 Maçın 4’ü Manchester City’nin


Leicester City ile Manchester City arasında oynanan son 5 maçın 4’ünde Manchester City galibiyet aldı. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda ise deplasman ekipleri sahadan 3 puanla ayrıldı. Leicester’da Manchester City rakibini 2-0 ile geçerken, Manchester’daki maçta Leicester 5-2 ile gülen taraf oldu.

Manchester City ile Leicester City arasındaki Community Shield mücadelesini, 7 Ağustos 19.00’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.