Spor Toto Süper Lig’i beIN Sports ile Tüm Dünya Takip Etti

31.05.2021 - 19:39

Spor Toto Süper Lig’i beIN Sports ile Tüm Dünya Takip Etti

Türkiye futbol tarihinin en uzun soluklu sezonu, beIN Sports ile tüm dünyada naklen yayınlandı. Süper Lig’de 420 maçı naklen ekranlara getiren beIN Sports, 5 kıtada bu maçları futbolseverlerle buluşturarak Spor Toto Süper Lig’in tanıtımına katkıda bulundu.

Covid-19 gölgesinde geçen 2020/21 sezonunda Spor Toto Süper Lig maçları beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluştu. Toplam 420 karşılaşmayı ekranlara getiren beIN Sports, Türkiye dışında da yayınlara imza atarak Türk futbolunun tanıtımına katkıda bulundu.

Toplam 3141 Maç beIN Sports’ta Naklen Yayınlandı


Türkiye Süper Lig dışında İngiltere Championship, Spor Toto 1’inci Lig, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, Avustralya A-League, Fransa Kupası, İngiltere Lig Kupası, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Euroleague karşılaşmalarını ekranlara getiren beIN Sports, bu sezon toplam 3141 maçı naklen yayınladı.

beIN Sports’un en çok canlı yayın yaptığı günde toplam 27 maç ekranlara geldi. En çok canlı yayın yapılan ayda ise toplam 477 müsabaka, sporseverlerle buluştu. 

Mücadeleleri ekranlara getirirken 763.738 km yol kat eden beIN Sports, önümüzdeki yıllarda da canlı yayınlarına aynı tempoda devam edecek. beIN Sports’un 2020/21 sezonunda ekranlara getirdiği müsabakalardan bazıları şu şekildeydi:

Spor Toto Süper Lig: 420 maç

Spor Toto 1'inci Lig: 311 maç

Euroleague: 335 maç

Şampiyonlar Ligi: 137 maç

Avrupa Ligi: 164 maç

Fransa Ligue 1: 391 maç

İtalya Serie A: 374 maç

İngiltere Championship: 165 maç

Programlar ve Özel Röportajlara İmza Atıldı


beIN Sports, geçtiğimiz sezon özel programlarıyla da dikkat çekti. Toplam 641 canlı programa imza atan beIN Sports, gerek Spor Toto Süper Lig gerekse diğer liglerin nabzını tuttu. Bunun yanında beIN Sports, imza attığı röportajlarla da spor sektöründe gündem belirledi.

Son birkaç aydır beUnited serisi ile önemli isimlerle röportaj yapan beIN Sports, öncesinde de her hafta birçok spor insanıyla röportajlar yaptı. Yıl içinde yapılan röportaj sayısı ise 145 olarak kamuoyuyla paylaşıldı.

beIN Sports’un yeni sezonda da hem spor programları hem de özel röportajlarla sporseverleri memnun etmesi bekleniyor.