Kocaelispor-Sakaryaspor TFF 2. Lig Play-Off Finali Spor Smart’ta

26.05.2021 - 07:14

Kocaelispor-Sakaryaspor TFF 2. Lig Play-Off Finali Spor Smart’ta

Spor Toto 1’inci Lig'e yükselecek son takım Cuma günü 20.00’deki final maçı sonrasında belli olacak. Kocaelispor ile Sakaryaspor arasındaki TFF 2’nci Lig Play-Off final mücadelesini, Cuma günü 20.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hafta başında TFF 3’üncü Lig Play-Off final karşılaşmalarını ekranlara getiren Spor Smart, TFF 2’nci Lig Play-Off mücadelesini de ekranlara getireceğini açıkladı. Kocaelispor-Sakaryaspor karşılaşmasını, Cuma günü 20.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sakaryaspor ile Kocaelispor Arasında Oynanacak Final D-Smart 77’nci Kanal’da


D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın, Twitter hesabından mücadelenin Spor Smart ekranlarından yayınlanacağını duyurdu. 3’üncü lig play-off maçları esnasında Twitter hesabından açıklama yapan Aydın, şu ifadeleri kullandı:

3’üncü Lig Playoffları nefes kesiyor, maçlardan sonra Spor Smart'ta yayındayız. Hekimoğlu-Kocaelispor ve Sakaryaspor-Kırşehir maçlarının özetleri de ekrana gelecek. 28 Mayıs'ta Sakaryaspor ile Kocaelispor arasında oynanacak final de D-Smart 77’nci  Kanal Spor Smart'ta olacak.


Kocaelispor Son Dakikada Turladı


Hekimoğlu karşısında ilk maçta 0-0’lık beraberlikle ayrılan Kocaelispor, ikinci maçta Trabzon’da öne geçmesine rağmen Batuhan Karadeniz’i durduramadı ve son dakikalara 2-1 geride girdi. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde Hekimoğlu cephesinin tepkisini çeken bir düdükle penaltı kazanan Kocaelispor, bu penaltıyı gole çevirince deplasman golü kuralıyla adını finale yazdırdı.

Play-Offlarda iyi bir görüntü çizen ve oynadığı 4 maçtan 3 beraberlik 1 galibiyet çıkaran Kocaelispor, ezeli rakibi Sakaryaspor’u geçerek adını Spor Toto 1'inci Lig'e yazdırmak istiyor.

Sakaryaspor Zorlanmadı


İlk eleme turunda Vanspor’u iki maçta da 2-0 geçen Sakaryaspor, yarı finalde Kırşehir Belediyespor ile final için kozlarını paylaştı. Deplasmandan 0-0 beraberlikle dönen Sakaryaspor, iç sahada rakibini 5-1 ile geçerek finale yükselmeyi başardı.

Son yıllarda bir üst lige çıkmaya çok yaklaşan Sakaryaspor, Spor Toto 1'inci Lig hasretini ezeli rakibi Kocaelispor önünde kazanarak gidermeye çalışacak.

Son Resmi Randevu 2011’de


İki ekibin son resmi randevusu 2011 yılında. Sakarya’da oynanan bu mücadelede skor 4-1 Sakaryaspor lehineyken, Kocaelisporlu Gökhan Bozkaya’nın kendi kalesine bilerek gol atması gündem olmuş ve bu karşılaşma iki ekibin son resmi mücadelesi olarak kayıtlara geçmişti. İki ekibin 2019 yılında oynadığı hazırlık maçı ise 1-1 sona erdi.

Son yılları alt liglerle geçiren Kocaelispor ile Sakaryaspor arasındaki bu dev kapışmayı, Cuma günü 20.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.