Tivibu Spor 24-31 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

24.05.2021 - 16:04

Tivibu Spor 24-31 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor, 24-31 Mayıs tarihleri arasında ekranlara getireceği şifresiz maçları açıkladı. Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası ve Basketbol Gençler Ligi’nden toplam 7 maç şifresiz olarak Tivibu aboneleriyle buluşacak.

Her hafta birçok mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren Tivibu Spor 24-31 Mayıs programını açıkladı. Bu tarihler arasında toplam 7 mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak Tivibu Spor’un yayın takviminde başı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası çekiyor.

Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nda bugün 20.15’te Almanya-Kanada, Çarşamba 20.15’te Kanada-Norveç, Cuma 16.15’te Kazakistan-Kanada, Cumartesi 12.15’te Çekya-Büyük Britanya ve Cumartesi 16.15’te İsviçre-Rusya mücadeleleri, şifresiz olarak Tivibu Spor takipçileriyle buluşacak. 

Ayın son günü ise Basketbol Gençler Ligi’nde final heyecanları yaşanacak. 31 Mayıs Pazartesi günü 14.00’te kızlarda Çankaya Üni-Botaş ve 17.00’de erkeklerde Fenerbahçe Beko-Tofaş mücadeleleri, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası Hız Kesmeden Devam Ediyor


Geçtiğimiz hafta başlayan ve Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanan Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası, ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Neredeyse her gün bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren Tivibu Spor, bu hafta ağırlık olarak turnuvaya beklentilerin çok gerisinde başlayan Kanada maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Bugün 20.15’te Almanya-Kanada, Çarşamba 20.15’te Kanada-Norveç, Cuma 16.15’te Kazakistan-Kanada karşılaşmaları şifresiz olarak yayınlanacak. Cumartesi günü ise iki karşılaşma şifresiz olarak ekranlara gelecek. 12.15’te Çekya-Büyük Britanya ve 16.15’te İsviçre-Rusya mücadeleleri, şifresiz olarak Tivibu Spor takipçileriyle buluşacak.

Basketbol Gençler Ligi’nde Final Heyecanı Tivibu Spor’da


Sezon boyunca TBF TV Youtube kanalından basketbolseverlerle buluşan Basketbol Gençler Ligi’nde final heyecanı, Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak. 31 Mayıs Pazartesi günü hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon belli olacak.

14.00’te Çankaya Üni ile Botaş Kızlar Basketbol Gençler Ligi’nde şampiyonluk için parkeye çıkacak. Bu maçın hemen ardından 17.00’de Fenerbahçe Beko ile Tofaş Erkekler Basketbol Gençler Ligi’nde kozlarını paylaşacak. Bu iki şampiyonluk mücadelesini de Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.