ING Basketbol Süper Ligi’nde Şifresiz Yayınlanacak Yarı Final Maçı Belli Oldu

18.05.2021 - 14:42

ING Basketbol Süper Ligi’nde Şifresiz Yayınlanacak Yarı Final Maçı Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde şifresiz olarak yayınlanacak yarı final maçı belli oldu. Anadolu Efes-Beşiktaş serisinin ilk maçı Çarşamba günü 21.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarında olacak. Serinin diğer karşılaşmalarının da TRT Spor ve TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Pınar Karşıyaka’nın Türk Telekom’u elemesiyle birlikte ING Basketbol Süper Ligi’nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. Yarı finalde Anadolu Efes-Beşiktaş ve Fenerbahçe Beko-Pınar Karşıyaka karşılaşmaları basketbolseverlerle buluşacak. Bu serilerden Anadolu Efes-Beşiktaş serisinin ilk maçı ise şifresiz olarak yayınlanacak. 

Anadolu Efes ile Beşiktaş arasındaki ilk maç Çarşamba günü 21.00’de oynanacak ve TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Serinin ikinci maçı ise Cuma günü 19.30’da oynanacak. Serideki 3’üncü mücadele ise Pazar günü 17.00’de başlayacak. Serideki diğer maçların da TRT Spor ve TRT Spor 2 ekranlarından basketbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Anadolu Efes Zorlanmadı


Çeyrek final serisinde Gaziantep Basket ile karşılaşan Anadolu Efes, rakibini iki maçta da çok zorlanmadan mağlup etmeyi başardı. İlk maçta hücum performansıyla dikkat çeken Anadolu Efes, ikinci maçta savunma performansıyla fark yarattı.

Yarı finalde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, önümüzdeki hafta ise Euroleague Final Four’da boy gösterecek. 

Beşiktaş Pes Etmiyor


Çeyrek finalde Tofaş ile karşılaşan Beşiktaş, seriyi 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Özellikle serinin ilk maçında çift haneli farklardan geri dönen Beşiktaş, yarı finalde güçlü Anadolu Efes’i saf dışı bırakıp finale yükselmek istiyor.

Sezonun ortasından itibaren ekstra bir performans gösteren Alperen Şengün, Beşiktaş’ın Anadolu Efes önündeki en büyük kozu olacak.

Bu Sezonki İki Mücadele de Anadolu Efes’in


Son yıllarda Beşiktaş ile Anadolu Efes arasındaki mücadelelerde Anadolu Efes’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Bu sezon oynanan iki mücadelede de rakibini geçmeyi başaran Anadolu Efes, rakibine karşı elde ettiği seriyi, yarı final mücadelelerinde de devam ettirmek istiyor.

ING Basketbol Süper Ligi’nde Anadolu Efes ile Beşiktaş arasındaki yarı final serisinin ilk karşılaşması, Çarşamba günü 21.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarında olacak.